Тука сумДа се јави екипа Кајгана, членовите со кои што бевме сигурни во победата, се знаат кои си се… 60 минути лекција по ракомет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука сумДа се јави екипа Кајгана, членовите со кои што бевме сигурни во победата, се знаат кои си се… 60 минути лекција по ракомет

Nerealno e deka Pelister nemaa vodstvo nitu ednas![]()
И мене хахахаИ НАЈМНОГУ МЕРАК МИ ПРАВИ, САБЕР РАЈДЕР ДА ИСПУШИ КУУУУУР![]()

Има уште многу да се игра, наредно коло гостуваме во Автокоманда и нема да биде воопшто лесно. Какви недисциплинирани, техничко-тактички мртвила од играчи имаме на некои позиции - алал!
BTW не знам од која причина бев сигурен дека ќе даде гол Хориха на крај, грам сомнеж не постоеше кај мене у глава.
Има уште многу да се игра, наредно коло гостуваме во Автокоманда и нема да биде воопшто лесно. Какви недисциплинирани, техничко-тактички мртвила од играчи имаме на некои позиции - алал!
BTW не знам од која причина бев сигурен дека ќе даде гол Хориха на крај, грам сомнеж не постоеше кај мене у глава.
Зелен паркет. Него оној сељакот со ѓезве фризура зошто влезе во дуел со Борозан на крај?Зелена Ера changed his name in Зелен Месец...
Ма ајдеееееееее!!!![]()