Ke si dades ti kako I da eАбе сендвичу без лебче ич не скролав еве брат ми @vasicot е сведок
Христос воскресе
)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke si dades ti kako I da eАбе сендвичу без лебче ич не скролав еве брат ми @vasicot е сведок
Христос воскресе
)Ама тоа Пелистер честитаа , од Еурофарм немаше ништо

Јас разбирам претпазливост и страв но не можам да разберам толкаво преценување на противникот демек играме со Барса.Шансите се 50/50.Голманската двојка и публиката се на нивна страна но подобриот ростер и ротацијата на наша.Се надевам на победа во секој случај.Штама...
Сите се помирени дека губиме денес?
Составот е енигма, нема инфо за оние кои отсуствуваат. Пелистерци без Цветан на лево крило, од поодамна без Цехте. Хосни тргна слабо во полусезонава, ама осеќам дека денес ќе ја реши утакницава.
Немам никакви очекувања, ниту досега Милано ме увери дека има некојандобра замисла. Чудо треба да се случи да се вратиме непоразени. Во 9 од 10 утакмици би не тепале, останува да веруваме дека денес би била онаа 10-тата каде што ќе имаме расположени голмани и ќе ни оди се' од рака во нападот.
Штама...
Сите се помирени дека губиме денес?
Составот е енигма, нема инфо за оние кои отсуствуваат. Пелистерци без Цветан на лево крило, од поодамна без Цехте. Хосни тргна слабо во полусезонава, ама осеќам дека денес ќе ја реши утакницава.
Немам никакви очекувања, ниту досега Милано ме увери дека има некојандобра замисла. Чудо треба да се случи да се вратиме непоразени. Во 9 од 10 утакмици би не тепале, останува да веруваме дека денес би била онаа 10-тата каде што ќе имаме расположени голмани и ќе ни оди се' од рака во нападот.

Гарант на една година со можност за уште една - The Miho SpecialИнфо од прва рука. Михо му се обратил на еден близок човек во клубот со зборовите: Да видиш само кој среден бек сум го потпишал![]()

Да, точно е тоа инфо, под инекции ќе играНаводно и Фитиљ се здобил со ситна повреда на тренингот вчера, ама ќе игра денес сепак.
Инаку, јасно дека они се фаворити, но какви Вардарци ќе сме, ако од старт се откажеме од утакмицата.