Фан клуб - РК Вардар

Колку пикери има Алкалоид, 5 или поише и речиси сите од нив дефанзивци….
Автоматски споено мислење:

Алкалоид има добро склопен тим, им фалат само двајца класични бекови шутери еден лев и еден десен и има да доминираат ви лигата, Киро наместо да потроши пола буџет на двајца екстра бекови тој собира дефанзивци а ги има 10 у тим специјалци за дефанзива ….На времето Будучност со Неагу и Булатович лом правеа другото беше просек од домашни играчи, знам дека е женски ракомет ама ипак сигурен сум ако купат екстра квалитет на лев и десен бек ќе доминираат дома, за Европа ќе треба малку поише пари. Крила имаат пикери имаат, Среден бек имаат класа.

Последно уредено:
Колку пикери има Алкалоид, 5 или поише и речиси сите од нив дефанзивци….
Автоматски споено мислење:

Алкалоид има добро склопен тим, им фалат само двајца класични бекови шутери еден лев и еден десен и има да доминираат ви лигата, Киро наместо да потроши пола буџет на двајца екстра бекови тој собира дефанзивци а ги има 10 у тим специјалци за дефанзива ….На времето Будучност со Неагу и Булатович лом правеа другото беше просек од домашни играчи, знам дека е женски ракомет ама ипак сигурен сум ако купат екстра квалитет на лев и десен бек ќе доминираат дома, за Европа ќе треба малку поише пари. Крила имаат пикери имаат, Среден бек имаат класа.
Ама ги испофали..

Па и ние не сме подобри со просечните странци а ги имаме многу …Освен 4 играчи кој имаат некој квалитет другото е све просек….
Освен Митев сите други се просек иако имаат склопен тим од 12 репрезентативци.И странците што ги имаат им се просек.

Шпанците уште од прв ден кога доаѓаа во Македонија почнуваа со часови за учење на јазикот, таква култура имаат и го сметаат тоа како почит кон државата во која живеат и работат.

Од Раул и очекувам вакви работи, повеќе пати ја има покажано големината како човек, може Зоки Кастратовиќ да земе пример од него, а не да го прозива по емисии, после 560 години живеење во државата уште не го знае јазикот.
Посебно ми се згади како личност кога на МРТ пред некој натпревар изјави дека Македонија од Раул имала само штета, му требале цели 3 години да освои Лига на шампиони, да бил тој тренер ќе освоел уште првата сезона.:sramezliv:

Искрено мене Дарко Џукиќ најмногу ме изненади пред некоја недела, кога со Динамо Букурешт гостуваа во Битола.
Даваше изјавата после натпреварот на чист македонски јазик, нешто што е баш нетипично за Србин кога ќе дојде во Македонија.
Освен Андреа Лекиќ и Немања Прибак јас не знам друг да го совладал толку добро јазикот, стварно секоја чест.

Denes od 18:00 časot imame teško gostuvanje vo Ohrid. Ke mora maksimalno zalaganje i dobra igra bk dva pravci ako sakame pobeda denes.

Катастрофа,5 гола разлика на полувреме.Одбрана промаја, голмани тиња. Борозан курташак си игра.

Абе јас сум песимист, долго е првенството :D
Ги залажуваме противниците, без гајле.
Помошникот на Милано седи на лаптоп и чита на кајгана гледа коментарите и гледај одма како се разиграа за да ви докажат што не верувате во нивниот квалитет
п.с гогов како штербик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom