Фан клуб - РК Вардар

Па и ние не сме подобри со просечните странци а ги имаме многу …Освен 4 играчи кој имаат некој квалитет другото е све просек….
Освен Митев сите други се просек иако имаат склопен тим од 12 репрезентативци.И странците што ги имаат им се просек.

Шпанците уште од прв ден кога доаѓаа во Македонија почнуваа со часови за учење на јазикот, таква култура имаат и го сметаат тоа како почит кон државата во која живеат и работат.

Од Раул и очекувам вакви работи, повеќе пати ја има покажано големината како човек, може Зоки Кастратовиќ да земе пример од него, а не да го прозива по емисии, после 560 години живеење во државата уште не го знае јазикот.
Посебно ми се згади како личност кога на МРТ пред некој натпревар изјави дека Македонија од Раул имала само штета, му требале цели 3 години да освои Лига на шампиони, да бил тој тренер ќе освоел уште првата сезона.:sramezliv:

Искрено мене Дарко Џукиќ најмногу ме изненади пред некоја недела, кога со Динамо Букурешт гостуваа во Битола.
Даваше изјавата после натпреварот на чист македонски јазик, нешто што е баш нетипично за Србин кога ќе дојде во Македонија.
Освен Андреа Лекиќ и Немања Прибак јас не знам друг да го совладал толку добро јазикот, стварно секоја чест.

Denes od 18:00 časot imame teško gostuvanje vo Ohrid. Ke mora maksimalno zalaganje i dobra igra bk dva pravci ako sakame pobeda denes.

Катастрофа,5 гола разлика на полувреме.Одбрана промаја, голмани тиња. Борозан курташак си игра.

Абе јас сум песимист, долго е првенството :D
Ги залажуваме противниците, без гајле.
Помошникот на Милано седи на лаптоп и чита на кајгана гледа коментарите и гледај одма како се разиграа за да ви докажат што не верувате во нивниот квалитет
п.с гогов како штербик

Помошникот на Милано седи на лаптоп и чита на кајгана гледа коментарите и гледај одма како се разиграа за да ви докажат што не верувате во нивниот квалитет
п.с гогов како штербик
Pa realno prvo poluvreme bea otrov. Što treba da se komentira? Vo vtoro se odigra pokvalitetno, pred se vo odbrana i plus Gogov stigna do 10 odbrani što beše dovolno da se pobedi ovoj Ohrid. Plus otideni bea bez centralen bek, se vide deka ne vlegoa 100 posto vo natprevarot, ama treba da se pofalat zaradi mentalitetot i vrakjanjeto vo mečot.

Pa realno prvo poluvreme bea otrov. Što treba da se komentira? Vo vtoro se odigra pokvalitetno, pred se vo odbrana i plus Gogov stigna do 10 odbrani što beše dovolno da se pobedi ovoj Ohrid. Plus otideni bea bez centralen bek, se vide deka ne vlegoa 100 posto vo natprevarot, ama treba da se pofalat zaradi mentalitetot i vrakjanjeto vo mečot.
Саркастично го кажав у право си другарче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom