- Член од
- 11 ноември 2012
- Мислења
- 1.478
- Поени од реакции
- 4.627
Исто и јас, у пм.Kako me preseče konjanikot, pomisliv Lazarevski otide vo Alkaloid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и јас, у пм.Kako me preseče konjanikot, pomisliv Lazarevski otide vo Alkaloid.
Ама ги испофали..Колку пикери има Алкалоид, 5 или поише и речиси сите од нив дефанзивци….
Автоматски споено мислење:
Алкалоид има добро склопен тим, им фалат само двајца класични бекови шутери еден лев и еден десен и има да доминираат ви лигата, Киро наместо да потроши пола буџет на двајца екстра бекови тој собира дефанзивци а ги има 10 у тим специјалци за дефанзива ….На времето Будучност со Неагу и Булатович лом правеа другото беше просек од домашни играчи, знам дека е женски ракомет ама ипак сигурен сум ако купат екстра квалитет на лев и десен бек ќе доминираат дома, за Европа ќе треба малку поише пари. Крила имаат пикери имаат, Среден бек имаат класа.
Па и ние не сме подобри со просечните странци а ги имаме многу …Освен 4 играчи кој имаат некој квалитет другото е све просек….Ама ги испофали..
Освен Митев сите други се просек иако имаат склопен тим од 12 репрезентативци.И странците што ги имаат им се просек.Па и ние не сме подобри со просечните странци а ги имаме многу …Освен 4 играчи кој имаат некој квалитет другото е све просек….

Denes od 18:00 časot imame teško gostuvanje vo Ohrid. Ke mora maksimalno zalaganje i dobra igra bk dva pravci ako sakame pobeda denes.

Помошникот на Милано седи на лаптоп и чита на кајгана гледа коментарите и гледај одма како се разиграа за да ви докажат што не верувате во нивниот квалитетАбе јас сум песимист, долго е првенството
Ги залажуваме противниците, без гајле.