- Член од
- 27 септември 2015
- Мислења
- 628
- Поени од реакции
- 704
Нека повлече нога па по него и циндра и останатитеkara zimava i da se zavrsi rabotata![]()

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека повлече нога па по него и циндра и останатитеkara zimava i da se zavrsi rabotata![]()

Ќе треба уште еден десен бек бидејќи Маргели неможе сам.Ќепецон со пуцвал што нема скок шут не го рачунам за бек шутер.kara zimava i da se zavrsi rabotata![]()
Ќе треба уште еден десен бек бидејќи Маргели неможе сам.Ќепецон со пуцвал што нема скок шут не го рачунам за бек шутер.kara zimava i da se zavrsi rabotata![]()
Прави 2 минути исклучување , Густавсон земал му се дере а 5 години помалПетерсон од РНЛ сеуште активен на 44 години.
Ги размонтиравте на овие, нема што да бараат повеќе.![]()
Добро е што Петриќ се враќа во форма, ќе ни треба ептен во продолжение. Денес победа како победа убава, иако нервираат оние падови во кои не знаеме каде тераме. Подобар состав комлетно ќе ни се вратеше во игра. На Валур толку им е силата, иако мислам дека во гости ќе ни биде тешко да ги добиеме. Исто и Порто, а за Мелсунген воопшто не праам муабет, они можат комотно да се фајтаат за врв во Лига на шампиони. Ми се смени некако мислењето за Маргели, ме загрижува ептен чоеков. Има желба и мотив за игра ама многу е подложен на грешки, често се дига на шут кога најмалце треба, и баш глупави грешки праи со кои ги враќа противниците во игра. Има добри страни екипава, ама и доста детски болести кои можат да бидат кобни. Добра е победава за атмосфера во продолжение на сезоната, ама стварно се надевам дека ќе го засилиме ростеров бар со уште два до три ракометари. Ептен се потребни.
Коиј е топ во напад, ама во одбрана ќе треба доста да се поработи. Доста често знае да направи без врска две или пак три исклучувања и да добие црвен картон.so margeli treba da se raboti. da e raul ili dejvis trener ke napravat nego igrac. vlado i stole so nego i holandzanov ke treba da si ja izvadat platata.