Фан клуб - РК Вардар

Кој се тие 4 навивачки групи на иста дата и во иста сала на 17-ти?
Ќе дојдат 500 луѓе од фабриката што не се втора смена на работа, тука се вардаровите навивачи и организаторот (РФМ) не знае дали вие како чкембари и лозари планирате да доаѓате за 1/2 финале, затоа по сугестија на мвр тоа е поместено во 2 дена да се игра. Јас не викам дека е тоа исправно само ја констатираме одлуката. За мене тоа не е никаква предност за Вардар што ќе има еден ден повеќе за одмор, дури мислам дека ако некој е оштетен тоа е Вардар, во свој град ќе ја нема својата публика зошто во терминот за финале сите ќе бидеме на фудбал поради неумешноста на РФМ и МТВ да стават правилна сатница за финалето

Последно уредено:
Ќе дојдат 500 луѓе од фабриката што не се втора смена на работа, тука се вардаровите навивачи и организаторот (РФМ) не знае дали вие како чкембари и лозари планирате да доаѓате за 1/2 финале, затоа по сугестија на мвр тоа е поместено во 2 дена да се игра. Јас не викам дека е тоа исправно само ја констатираме одлуката. За мене тоа не е никаква предност за Вардар што ќе има еден ден повеќе за одмор, дури мислам дека ако некој е оштетен тоа е Вардар, во свој град ќе ја нема својата публика зошто во терминот за финале сите ќе бидеме на фудбал поради неумешноста на РФМ и МТВ да стават правилна сатница за финалето
Промената на терминот е надвор од правилата за организирање на куп натпреварувањето. И те како е од помош тоа што вардар/алкалоид ќе има ден одмор плус. Како сакаш врти сучи, привилигирани сте во овај случај. Втора работа, зошто организаторот воопшто не се консултира со Пелистер и Тиквеш околу нивните планови за навивачи на полуфиналниот дуел? За ваква одлука немаше НИКАКВА ПРИЧИНА. Само се отвора сомнеж за мотивите околу носењето на ваква одлука.
А околу одлуката ваша да навивате или не на евентуално ваше финале не е грижа на рфм. Лани за финалето од купот во Охрид исто имавте одлука "нас фудбалот ни е најбитен" и не бевте присутни во Охрид а бевте "сите 30/40 комити" во Струмица. Ако се оди да ви се угоди и за тие желби, тогаш да остајме ако не Фк Вардар да го прај распоредот на купот во ракомет. Смешки

Промената на терминот е надвор од правилата за организирање на куп натпреварувањето. И те како е од помош тоа што вардар/алкалоид ќе има ден одмор плус. Како сакаш врти сучи, привилигирани сте во овај случај. Втора работа, зошто организаторот воопшто не се консултира со Пелистер и Тиквеш околу нивните планови за навивачи на полуфиналниот дуел? За ваква одлука немаше НИКАКВА ПРИЧИНА. Само се отвора сомнеж за мотивите околу носењето на ваква одлука.
А околу одлуката ваша да навивате или не на евентуално ваше финале не е грижа на рфм. Лани за финалето од купот во Охрид исто имавте одлука "нас фудбалот ни е најбитен" и не бевте присутни во Охрид а бевте "сите 30/40 комити" во Струмица. Ако се оди да ви се угоди и за тие желби, тогаш да остајме ако не Фк Вардар да го прај распоредот на купот во ракомет. Смешки
На кое ниво се спушта клубот кој се нарекува шампион. Замисли директните ривали ќе имале ден повеќе одмор.Замисли требало да ги консултирале Пелистер и Тиквеш за полуфиналето.Зошто не се пријавите за организација во Битола.Организатор е РФМ.Ниту се игра во Автокоманда ниту во Јане.Имало случај за време на короната купот се играше во Автокоманда а еден од полуфиналистите беше Металург.Кои сали и публика ги исполнуваат за одржување на купот Битола , Кавадарци Охрид и Скопје.Ја трошите енергијата во докажување кој е во право и да е така како што велите зарем доликува ,,шампионот,,кој најверојатен е идниот да плаче како мало дете зошто друго дете има поубава играчка.Не се секирајте Тиквеш нема да ве измори.

Гледам РФМ го поместиле идното коло, па натпреварот со Алкалоид го играме во четврток (02.05.2024) од 18:00. Скопје ќе биде пола и поише празно со оглед на празниците, веќе денеска се осеќа. Претпоставувам дека бројот на публика ќе биде многу мал (барем што се однесува на домашни поддржувачи), а тоа е нешто што воопшто не ни одговара. Право на кикс немаме, повторување на резултатот од прошлата сезона (3-то место на крај на сезоната) во една ваква ситуација ќе не врати многу назад.

Последно уредено:
Гледам од РФМ го поместиле идното коло, па натпреварот со Алкалоид го играме во четврток (02.05.2024) од 18:00. Скопје ќе биде пола и поише празно со оглед на празниците, веќе денеска се осеќа. Претпоставувам дека бројот на публика ќе биде многу мал (барем што се однесува до домашни поддржувачи), а тоа е нешто што воопшто не ни одговара. Право на кикс немаме, повторување на резултатот од прошлата сезона (3-то место на крај на сезоната) во една ваква ситуација ќе не врати многу назад.
Не ми се јасни овие од управата на Вардар, кој фактор е Алкалоид иако по лошо ги памтиме..Очекувајте дека сите категории на ракометари на Алкалоид ќе бидат присутни.Парите за Алкалоид воопшто не се проблем.Доволно е да играат во малата сала .Разбирам за Е. Пелистер но не и за овие вчера излезени од пелени.Но свесен сум дека баш ваквите ќе ти го расипат есапот.Но што е тука е ,сериозно да ги сфатат и да не израдуваат со победа.

Pak pocnevte da gi tepate albancite sto nemat vrska so navivacki grupi
Ne gi brisite moji najavi, ke vi dojde denot ne se sekirajte!!!

Прегледај го приврзокот 414940
Ова е портал на оној буљашот Фуркан ???
Пошто текстот е оригинал како таа свињата да го пишувала , таман за пред избори да се ложи проста маса

Кај стигнеш,таму ги гази.И скоро имаше плачки,превоспитувања на Камени ама не зуцнаа шиптaрчињата ,затоа се јаки на 13 годишни деца маици да симнат а после нозе ќе искршат мостот да го поминат..:aplauz:

Страв ме фаќа од вештачкиве .Како ќе играат,ќе гинат за да покажат кои се.Се надевам дека Вардарци ќе бидат сериозни и нема да му пружат уште едно задоволство да бидат пред нас.

Страв ме фаќа од вештачкиве .Како ќе играат,ќе гинат за да покажат кои се.Се надевам дека Вардарци ќе бидат сериозни и нема да му пружат уште едно задоволство да бидат пред нас.
Za mene kako navivac na Pelister od edna strana e podobro da kiksninte uste denes ama od druga strana ne sakam da sme nie labavi so niv posledno kolo posto ako vie kiksnite so Struga sledno kolo veke ke sme oficijalno shampioni

А како може да се пред нас кога имаме боље меѓусебен дуел и боље гол разлика? Ваљда нема да изгубиме над 5 разлика ебате

А како може да се пред нас кога имаме боље меѓусебен дуел и боље гол разлика? Ваљда нема да изгубиме над 5 разлика ебате
Ни јас не верував дека ќе кикснеме со Тиквеш кој веќе нема шанси за Европа но се случи а за вештачките не можам да ги смислам .

Многу полна салата на градското :pos: екс европскиот првак е помалку следен од вторник навечер во спортлајф лш пренос....
И после некој ќе демантира заради безбедност купот е преместен ден порано, абе ај гитла, Стерјев и будала шо го игра воопшто купот на ова дупенка шо му ја мава Мукаетов и рфм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom