Фан клуб - РК Вардар

Screenshot_20240422_142329_Facebook.jpg

Искрено првпат слушам за играчов , пишува дека бил избран лани за најдобар одбранбен играч , знае некој нешто за овој ?

Прегледај го приврзокот 413967

Искрено првпат слушам за играчов , пишува дека бил избран лани за најдобар одбранбен играч , знае некој нешто за овој ?
Не е лош играч, по позиција пикер, ама игра претежно во одбрана, топ одбранбен играч е, ама не сум сигурен дека квалитативно е над македонска лига, за ротација ќе заврши работа, за повеќе ќе видиме, може ќе изненади и он како Мечка, може Столе ќе го направи подобар играч...

Мислам дека природна позиција на Томче е лев бек. Барем од она што сум го гледал, кога ќе се пресече топка или се форсира брз центар одигрува како лев бек. Барем од она што сум го гледал во Бутел. Во млади категории можеби играл како пивот, не знам.

Томче веројатно е во топ 3 дефанзивци кои не се странци во лигата. Некако имав чувство дека кај нас ќе заврши, иако сега логично се поставува прашањето што ќе биде со Мишевски кога веќе го потпишуваме Томче? И двајцата би ја имале истата улога и веројатно ќе му ги дадат клоците на Мише. Или па можеби Мело?

Да видиме кого друг ќе потпишеме во следниов период, се зборува дека ќе има барем едно посериозно име.

П.С. Толку ли е проблем да се објави должината на договорот кога се потпишува нов играч? Аман веќе, како да сме РК Аеродром!

Последно уредено:
Не е лош играч, по позиција пикер, ама игра претежно во одбрана, топ одбранбен играч е, ама не сум сигурен дека квалитативно е над македонска лига, за ротација ќе заврши работа, за повеќе ќе видиме, може ќе изненади и он како Мечка, може Столе ќе го направи подобар играч...

Ја негде као да видов дека игра лев бек?

Ја негде као да видов дека игра лев бек?
Можно е и да сум грешка за позицијата, не знам зошто се го знам како пикер, али во секој случај игра строго одбрана, освен нормално кога е некоја контра во прашање...

Јас имам информација дека се договрени 3 засилувања за следна сезона, од кои едното е доста познато име.

Мора да се засилиме тамо каде што шкрипиме, да рашириме ростер во квалитет, па после нека дојде кој сака.

Ако се потпишани тие тројца играчи за кој се збори цело време што не ги откријат веќе еднаш кој се…. Зашо ги држат у тајност, па нели потпишани се …

На 16.05 е полуфиналето со Алкалоид, не дозволуваат 4 навивачки групи во иста сала па ќе се игра ден порано. Финалето се уште го водат на 19.05 во 19 часот и тоа е голем проблем зошто чкембари ќе бидат сами во сала зошто вардаровите навивачи ќе бидат на фудбалскиот натпревар со Тиквеш. Толку да се немало осет во РФМ и МТВ да не го поместат од 20 часот, па да имаат шанса да дојдат на ракомет и тие што ќе бидат на фудбал

На 16.05 е полуфиналето со Алкалоид, не дозволуваат 4 навивачки групи во иста сала па ќе се игра ден порано. Финалето се уште го водат на 19.05 во 19 часот и тоа е голем проблем зошто чкембари ќе бидат сами во сала зошто вардаровите навивачи ќе бидат на фудбалскиот натпревар со Тиквеш. Толку да се немало осет во РФМ и МТВ да не го поместат од 20 часот, па да имаат шанса да дојдат на ракомет и тие што ќе бидат на фудбал
Кој се тие 4 навивачки групи на иста дата и во иста сала на 17-ти?

Кој се тие 4 навивачки групи на иста дата и во иста сала на 17-ти?
БББ, Торцида, Делије и Гробари.
Опасно е толку групи да се сместат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom