Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е лош играч, по позиција пикер, ама игра претежно во одбрана, топ одбранбен играч е, ама не сум сигурен дека квалитативно е над македонска лига, за ротација ќе заврши работа, за повеќе ќе видиме, може ќе изненади и он како Мечка, може Столе ќе го направи подобар играч...Прегледај го приврзокот 413967
Искрено првпат слушам за играчов , пишува дека бил избран лани за најдобар одбранбен играч , знае некој нешто за овој ?
Не е лош играч, по позиција пикер, ама игра претежно во одбрана, топ одбранбен играч е, ама не сум сигурен дека квалитативно е над македонска лига, за ротација ќе заврши работа, за повеќе ќе видиме, може ќе изненади и он како Мечка, може Столе ќе го направи подобар играч...
Можно е и да сум грешка за позицијата, не знам зошто се го знам како пикер, али во секој случај игра строго одбрана, освен нормално кога е некоја контра во прашање...Ја негде као да видов дека игра лев бек?
Јас очекував летоска заедно со Стојчевиќ таму да заврши ама не се оствари. Или ги одбил или не го барале.Како не заврши во Алкалоид?

Јас имам информација дека се договрени 3 засилувања за следна сезона, од кои едното е доста познато име.
Прегледај го приврзокот 413967
Искрено првпат слушам за играчов , пишува дека бил избран лани за најдобар одбранбен играч , знае некој нешто за овој ?
Кој се тие 4 навивачки групи на иста дата и во иста сала на 17-ти?На 16.05 е полуфиналето со Алкалоид, не дозволуваат 4 навивачки групи во иста сала па ќе се игра ден порано. Финалето се уште го водат на 19.05 во 19 часот и тоа е голем проблем зошто чкембари ќе бидат сами во сала зошто вардаровите навивачи ќе бидат на фудбалскиот натпревар со Тиквеш. Толку да се немало осет во РФМ и МТВ да не го поместат од 20 часот, па да имаат шанса да дојдат на ракомет и тие што ќе бидат на фудбал
БББ, Торцида, Делије и Гробари.Кој се тие 4 навивачки групи на иста дата и во иста сала на 17-ти?