Фан клуб - РК Вардар

Пред некој ден еден битолчанец ме убедуваше дека Јасухира не бил фактор и дека исти курац ќе сме биле, дека сум го преценил, сме почнале да тонеме ова она. Оставивме да видиме што ќе се деси коа ќе се врати Јапан. И што видовме? Цел Вардар 2 класи подобар баш поради тој Јапан кој неверојатно диригира со оваа екипа. Со него во состав секој ракометар има свои минути. Мора да се спомне дека беше видливо и дека Николиќ не е 100% спремен, ама и покрај тој факт доволен е да прикажеме доминантна игра. Се очекуваше пад кај нас ако се знае дека се уморија Јапан и Николиќ, па остана Хансер да решава кој реално е туга. Среќа зачука еден гол кога требаше. Тврдам дека ако сме во комплетен состав тепаме се до крај, ама тоа кај нас е дискутабилно. Штета што ни се повредија клучните играчи, сигурен сум дека добивавме во Кавадарци без проблем, а во Битола и да губевме ќе беше тесно. Тоа е, идеме храбро понатака, натпревар по натпревар па ништо не е невозможно.

Браво момци, многу важна победа и за пласман и од психолошки аспект. Видовме борба во одбрана, прочитана игра на Кире во напад, ние во напад без контра и брз центар ала Червар ама со 7-8 спремни играчи мора така. Видовме и што значат Николиќ и Јасихура за екипата. Првенството уште се игра, продолжете душмани да го отпишувате Вардар.

Јапонецот ја менува цела игра,што ли ќе беше да играше во Битола и Кавадарци....
При средина на второ полувреме имавме мал пад.Одбраната на ниво и Томовски одличен денеска.Секоја чест за дечките што беа во сала ! Навивање 60 минути БРАВО!!!

Најјаки сме кога ќе не отпишат, тоа треба веќе сите да го знаат! Нека пукнат душманите!

Време беше екипа форум (мал дел до душа :D) да преземе се' во свои раце и со 60 минутно навивање да не дозволи некои сељачишта таму да ни крадат слава :D

Грмење во сала со неколкуте карти до кои се докопавме. Цела група нема да се сложи со мене, ама ракомет си е ракомет бе бате. Со 10 луѓе грмеше цела сала, мотив им дадовме до небо на играчите. Па да имаше организирано мавивање и 30 луѓе да бевме ќе се срушеше салата. Комплексираните пуштаа музика за да не спречат во навивање цело време и лупаа само на тапан. Ти се мочам во глупиот клуб.

Ако не се лажам, ова ми е прва победа во Автокоманда. Еднаш едвај тепавме со Металург Јуниор до душа :D

Без Јапан и со Јапан не е исто. Точка!
Ах како спасија гз другиве, жив ќе се изедам. Тој иранецот треба да го најдеме и 1000 пати со нож да го избодеме, крвта да му ја ебам негова.
Николиќ и полуповреден гази кога е Јапан до него.
Ги тепавме без Петриќ, со полуповреден Николиќ, без десен бек (Томи е аут цела сезона, а не ми е јасно само што е со тунижанецов), па и Мечка се повреди на крајот. Мечка да не се повредеше 20 разлика ќе ги рашлакавме на Киро децата.
Не знам што да кажам, се напалија нашиве на публика и Мечка и Томовски и Срденовиќ пред се, милина беше да се гледа.

Ние сме болница човече, едвај екипа составуваме и пак сме тука некаде.
Натпреварот во Охрид е да се биде или не. Таму ако игра и Мечка, ако се вратат некој од Петриќ или Бакар, ќе биде интересно.
Ќе завршат тешките гпстувања и после еден по еден ќе ни доаѓаат во Скопје.
И да нема организирано навивање, се надевам како денес ќе се собереме да навиваме од срце 60 минути, затоа што многу значи!

Последно уредено:
Време беше екипа форум (мал дел до душа :D) да преземе се' во свои раце и со 60 минутно навивање да не дозволи некои сељачишта таму да ни крадат слава :D

Грмење во сала со неколкуте карти до кои се докопавме. Цела група нема да се сложи со мене, ама ракомет си е ракомет бе бате. Со 10 луѓе грмеше цела сала, мотив им дадовме до небо на играчите. Па да имаше организирано мавивање и 30 луѓе да бевме ќе се срушеше салата. Комплексираните пуштаа музика за да не спречат во навивање цело време и лупаа само на тапан. Ти се мочам во глупиот клуб.

Ако не се лажам, ова ми е прва победа во Автокоманда. Еднаш едвај тепавме со Металург Јуниор до душа :D

Без Јапан и со Јапан не е исто. Точка!
Ах како спасија гз другиве, жив ќе се изедам. Тој иранецот треба да го најдеме и 1000 пати со нож да го избодеме, крвта да му ја ебам негова.
Николиќ и полуповреден гази кога е Јапан до него.
Ги тепавме без Петриќ, со полуповреден Николиќ, без десно крило (Томи е аут цела сезона, а не ми е јасно само што е со тунижанецов), па и Мечка се повреди на крајот. Мечка да не се повредеше 20 разлика ќе ги рашлакавме на Киро децата.
Не знам што да кажам, се напалија нашиве на публика и Мечка и Томовски и Срденовиќ пред се, милина беше да се гледа.

Ние сме болница човече, едвај екипа составуваме и пак сме тука некаде.
Натпреварот во Охрид е да се биде или не. Таму ако игра и Мечка, ако се вратат некој од Петриќ или Бакар, ќе биде интересно.
Ќе завршат тешките гпстувања и после еден по еден ќе ни доаѓаат во Скопје.
И да нема организирано навивање, се надевам како денес ќе се собереме да навиваме од срце 60 минути, затоа што многу значи!
Реално, екипа форум изгази денес :D

rk-alkaloidrk-vardar-61-2024god-11.jpg.webp

20 души бевме грмење 60 минути , изгазивме и ние и играчите на терен :cool:
Денеска 60 минути газење на терен и трибина, а 80% од мотивацијата на играчите дојде од навивањето на комити тоа е тоа што го пишав пред почеток на плејофот дека вардар со комити е 10пати појак и дека играчите гинат затоа да продолжиме во овој ритам барем тие што бевме денес и така сите утакмици се играат у малата сала (освен со пелистер која секако ќе биде полна) и ќе направиме колку толку некоја атмосфера, сега шансите за титула се драстично поголеми и реални да се надеваме на најдоброто. Спортски поздрав до сите што бевме денес во сала, изгазивме. НАПРЕД ВАРДАР ❤️

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom