- Член од
- 15 јули 2016
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 965
Ti ako razbirase od rakomet, za Pelister ke navivaseIzgleda ne se razbirame
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti ako razbirase od rakomet, za Pelister ke navivaseIzgleda ne se razbirame
Кога е реваншот во Скопје,ако може некој да извади распоред на мечеви до крај на сезона.Работава е да немаме кикс до реваншот освен со Алкалоид во гости тоа ќе биде тврда утакмица.

Deka ti se razbiras, zatoa navivas za klub koj od uspesi moze da se pofali deka go tepal Vardar na Beli mali i Karapalevski. I toa edvaj, posle 3 porazi u istata sezonaTi ako razbirase od rakomet, za Pelister ke navivase

Кога е реваншот во Скопје,ако може некој да извади распоред на мечеви до крај на сезона.Работава е да немаме кикс до реваншот освен со Алкалоид во гости тоа ќе биде тврда утакмица.
А плачевте ко дундиња за во Скопје. Лесјак зошто со паричка го удриле во глава. Дволични едни. Стока провинцијалска.da ti ja suspendira zena ti dundata tebe
sho ocekuvashe ta svinjata skapana drugo sho kur bara da idi megju lugjeto da se mesha
i najnovo picheto goce se ohrabri kur da vadi na sred bitola da ti ebi facata grda cel grad lajnar eden gjubre provokatorsko
Многу го тепале се гледа, шамарчиња и боксови

Многу го тепале се гледа, шамарчиња и боксови![]()
![]()
Ne go pogodi ova. Da mu recese decko mu dupceto da mu go suspendira ke se nalutese.da ti ja suspendira zena ti dundata tebe
da ti ja suspendira zena ti dundata tebe
sho ocekuvashe ta svinjata skapana drugo sho kur bara da idi megju lugjeto da se mesha
i najnovo picheto goce se ohrabri kur da vadi na sred bitola da ti ebi facata grda cel grad lajnar eden gjubre provokatorsko
Во Вардар е убо, ама во Дпмне е екипата.
Po aren i po ubav od Skupi e vo sekoj slucajKoga vo Skopje ke se sluci BILO STO posle toa placete po mediumi, snimki, statusi na Sterjev i usljarot, ofkate, se traskate od zemja i taka edno 30 godini ili 40 za edna slucka.
Koga vo Bitola ke se sluci BILO STO toa se KRIE kako drzavna tajna.
Seljaci bevte, seljaci ostanavte. Ziveete za da ste protiv Skopje. Zatoa i nema da ve bide i gradot ke vi propaga sekoj den se poveke.Za greota.