D
dagau
Гостин
Локални, селски екипи од државава немаат толку искомпексиран и напатен тим како Металург. Секоја година се бетар во сељачкиот менталитет. Тек како ќе е во шталата... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Фалеше многу Карачич денеска. Лоб пеналот на Дибиров.

Ангелов бранеше од почеток али ништо нефати и затоа го сменија. Вардар карти во автокоманда не ми се верува.Во Автокоманда Вардар ќе победи, само треба Ангелов од почеток да брани , и карачиќ да игра . инаку ќе му дадат карти на вардар или како лани?
Vardar igra moderen rakomet, a metalurg antirakomet...da ne ja secnaa kontrata na vardar na krajot 3 razlika ke beshe sekako no ubeden sum deka vardar ke slavi i vo avtokomanda
Би прекинале. Финтата беше што после 10-те симулации на Миркуловски и да утепаат човек од Металург публиката ќе мисли дека глумите...Вие не би прекинале напад и убиен човек да лежи.Тоа е работа на фер-плеј,кога лежи повреден играч да се прекине со игра,а не кривица на судиите.
Добро сега и ти го претера 7-8 разлика, ај... едно е желба да се тепа со 10 разлика, друго е можноста. Не се и Металург од вчера, без разлика што и Атман и Наумче не играат. Реално требаше, можеше и штета што не заврши со 3 или 4 разлика.Пак ќе кажам јас, без Атман и Наумче да не се искористи сега шансата е голема штета. Требаше на домашен терен со овој ослабен тим да им се направи 7-8 гола разлика а и да се оди на гости на победа. Ако игра Атман за реваншот ќе биде многу потешко а подоцна кога ќе се врати Наумче ќе бидат страшни. Сега целата игра им се базираше на Вугринец а оската Атман-Наумче-Вугринец е многу тешко да се сопре. Треба на гости фластер да му се стави под услов да Атман пак не игра.[DOUBLEPOST=1399052944][/DOUBLEPOST]
Ангелов бранеше од почеток али ништо нефати и затоа го сменија. Вардар карти во автокоманда не ми се верува.
Најинтересен си ми вака после натпревар кога ќе дојдеш да буцкаш, а кога некој навивач на Вардар ќе напише нешто во фан клубот на Металург, одма го “бркаш“. Woшите Вардар, зликовци едни низаедни, Металург кутри душички, дај бе не ме зезај.Вие не би прекинале напад и убиен човек да лежи.Тоа е работа на фер-плеј,кога лежи повреден играч да се прекине со игра,а не кривица на судиите.
Би прекинале. Финтата беше што после 10-те симулации на Миркуловски и да утепаат човек од Металург публиката ќе мисли дека глумите...
Најинтересен си ми вака после натпревар кога ќе дојдеш да буцкаш, а кога некој навивач на Вардар ќе напише нешто во фан клубот на Металург, одма го “бркаш“. Woшите Вардар, зликовци едни низаедни, Металург кутри душички, дај бе не ме зезај.
Миркуловски е таков,увек јаде највеќе ќотек и незначи дека симулира.Не е баш безболно Козлина 2 метра и 100 кила да го лупне у глава или гради.
Ја не провоцирам,него дискутирам,само што имам контра мислење.За разлика од Вардаровите навивачи кои само чекаат како хиени да изнарипаат на фан клуб Металург и да се закачат за било што.
citro, од вкупниот број на натпревари Миркуловски против Вардар, еден натпревар има одлежано на земја .. не го мастиљави тука!