Фан клуб - РК Вардар

А

Која прва се пријави таа ја праќаме.... Да и ти имаш стаж овде така да и до тебе важи понудата... услов 10 поста минимум на РК или ЖРК Вардар темата хахахаха[DOUBLEPOST=1392650891][/DOUBLEPOST]

Ако де ќе се најде :P и онака Самс си собира се што е безпари

А бе нема везе, јас само да се пријавам, пошто нон-стоп ме забораваат у темава. Или па не ме рачунаат за женско. Едно од овие две е гарант.:pos:
Да ја исправам грешката само. :pos::pos:

Среќа што е женет. :icon_mrgr:
И уште поголема среќа е што жена му е најдобра другарка со Суслина, па целото нејзино доаѓање тука е со врски.:ROFLMAO:

Ако дојдат Штербик и Рутенка, комотно можеме уште пред да почне новата сезона на ЛШ да искочиме на плоштад и да славиме трофеј :D

Izglea mn raboti neznaes za idna sezona, i da dojdat pak nema da bideme favoriti daleku od favoriti ke bideme. Kil dogodina ke bide najak spored mene moze i pojak od ovoj sostav na Barcelona

Здраво, на телефон Сергеј. Сакаш да дојдеш да играш во Вардар...правиме добар проект, со добри играчи.

Сигурно така и жена му ја ќарил:
Здраво, јас сум Сергеј, планирам да станам мултимилионер....добар проект, ќе трае подолго па ми треба поддршка, сакаш да ми бидеш девојка.....и после година дена, договор ко овој на Дибиров со Вардар :D[DOUBLEPOST=1392653253][/DOUBLEPOST]Заборавив, договорите:cuc:

Здраво, на телефон Сергеј. Сакаш да дојдеш да играш во Вардар...правиме добар проект, со добри играчи.

Сигурно така и жена му ја ќарил:
Здраво, јас сум Сергеј, планирам да станам мултимилионер....добар проект, ќе трае подолго па ми треба поддршка, сакаш да ми бидеш девојка.....и после година дена, договор ко овој на Дибиров со Вардар :D[DOUBLEPOST=1392653253][/DOUBLEPOST]Заборавив, договорите:cuc:
Прво го одбила па после кога другарката и кажала дека овој стварно ќе стане мултимилионер се согласила:icon_lol:

Абе на ФБ страниве само се јавуваат најразни стручњаци, вака треба, онака требало, ова е глупост, ова не е глупост. Ако е на две години, зошто е на две. Ако е на 5, зошто е на 5? Клупски доктори се па знаат колку може да игра Дибиров? Проста раја.
Не го знаеш изгледа ти Жарета Ангелевски плус уште 100 акаунти што ги раководи он.
Само сере за Вардар во било кој спорт :D
Во фудбал, ради него сите сме кружеле за да дојдеме до Градски, пошто ако сме влезеле во Дебар маало ќе не тепал. Во тој потег ФК Работнички имал 100000 навивачи :icon_lol:

Кога сме кај свадбите, дајте ми ФБ профил од Маша Самсоненко ако случајно ви се наоѓа, решен сум зет на Самс да му станам.. :D

Ова веќе ги надмина границите и можи слободно во ранг на педофилија да се класифицира :facepalm:

Друго, не си правете филмови за Душебаев. Тој ќе си оди кај татко му откако ќе се искали. Евентуално во Барселона. И 50те најубави жени да му ги најдете може слободно да си ги земи со него и да му ја дувни од тука со се нив. Жените почесто остануваат кај мажите, ама маж спортист заради жена да се ограничи тоа е многу поретко. Единствена шанса да се задржи е ако Вардар стварно е секоја година сериозен фајнл фор претендент и кандидат за титула. Тогаш можно е да се заинтересира малиот кој ми делува доста амбициозен како и татко му. За тоа е сеуште далеку и има време.

А да не ни зборувам што е екстремно дебилен цел муабет. Како со сила да сакаш да врзеш некого. Ако им се допаѓа и ги бива сите сами ќе си пројават желба за останување. Ако не, чао пријатно...

П.С. Не случајно Душебаев потпиша двегодишен договор - иста должина како оној на Лазаров во Барселона...

Филип Лазаров и Столе Стоилов до кога имаат договори?

Ксаго, слабо хуморот, а?

Го сфаќам јас хуморот ама ова некако ги намина границите... Барем јас така го доживеав.[DOUBLEPOST=1392654795][/DOUBLEPOST]
Филип Лазаров и Столе Стоилов до кога имаат договори?

Мене некако се ми се чини дека Стоилов ќе си замине на лето ама ајде да видиме. Ми делува како да е "the odd man out", особено по доаѓањето на новиот тренер.

Го сфаќам јас хуморот ама ова некако ги намина границите... Барем јас така го доживеав.

Брат, не го сфаќаш, очигледно :)

Прво напаѓаш за педофилија а членот што ја „бараше“ Маша...може е помал од неа и планира проект :D

Второ, госпоТ да се симне, немад а го задржи Дјушебаев, ако сака да оди некаде...не па женска или две :D

Го сфаќам јас хуморот ама ова некако ги намина границите... Барем јас така го доживеав.[DOUBLEPOST=1392654795][/DOUBLEPOST]

Мене некако се ми се чини дека Стоилов ќе си замине на лето ама ајде да видиме. Ми делува како да е "the odd man out", особено по доаѓањето на новиот тренер.
И мене вака ми изгледа(иако е рано), ама мислам дека ке биде задржан пред се ради тоа што е миленик на навивачите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom