Фан клуб - РК Вардар

Ај да изгубиш, ама 8 разлика да им дозволиш да те тепа селскиов тим, алал нека им е, нека се засрамат сите до еден, а Самсоненко нека размисли што прави...

сега под казна треба по утакмицава да тренираат како коњи, како лимони да се исцедат за да им текне друг пат како озбилно треба да се сфати работата

Мене ми личеше на апла местена утакмицава, т.е договорена на полувреме. Па неможе бе да имаш само 1 гол дадено во 17 минути а Самс и Доне да не се нервираат ама ич. Доне си кулира на клупа како да водат 10 разлика, Самс ги вика на тајм аут за 2 збора да им кажи, исто како да не викнал тајм аут. На лицето воопшто не му се забележуваше нервоза.

BZ0-7DKIUAA22L4.jpg

Го препознавате? Најверојатно го потпишал договорот денеска.

Мене ми личеше на апла местена утакмицава, т.е договорена на полувреме. Па неможе бе да имаш само 1 гол дадено во 17 минути а Самс и Доне да не се нервираат ама ич. Доне си кулира на клупа како да водат 10 разлика, Самс ги вика на тајм аут за 2 збора да им кажи, исто како да не викнал тајм аут. На лицето воопшто не му се забележуваше нервоза.

Да, ја договорија на полувреме, додека имаа водство, дирекно си пукаа во нога и му поклонија на Металург предност во меѓусебна гол разлика при евентуални исти број на поени на крај.
Кој ретардиран би го договорил ова?
Доне си кулира бидејќи не му е сеедно да е помошник тренер на човек што првпат почнал да гледа ракомет пред две години.

A зошто двете би си ги поделиле бодовите и што би добиле од тоа, кога најверојатно ќе си ги поделат и со Динамо (победа на Вардар дома и пораз на Металург на гости)? И која е поентата на местењето во која Металург сега излезе во далеку подобра позиција од Вардар? Сега дури и да помине понатаму Вардар најверојатно тука и ќе застане затоа што ќе игра со некој првопласиран за неколку класи посилен тим, додека Металург ги задржува шансите да игра со полесен противник (иако и второто место сега не е толку посакувано затоа што на трето место ќе се најде најверојатно Киелце по двата порази од Колдинг). Единствена шанса на Вардар да го избегне четвртото место и да оди некое место погоре (покрај задолжителните победи над Тун и Динамо) е да освои бод/ови во Барселона или Париз што е речиси рамно на научна фантастика.

Иначе конечно си го победив блокот и стравот од гужви и решив да одам, еве ме на врата, тргам накај Борис, одвај чекам! Пресреќна сум и се надевам нема да бидам малер и дека Вардар ќе тепа убедливо!!!:icon_mrgr:
Не иди друг пат. :P

Еве ја утакмицата кој што немањето тренер го исфрли на површина.Вардар второво полувреме го загуби само затоа што на клупата немаше човек кој што ќе викне тајм-аут и ќе им укаже на своите играчи каде грешат.Тајм-аутот на Самсоненко беше како они на Шундо во стилот ‘‘клајте гол и гледајте да не примите‘‘.Штета што не ја искористија оваа позиција во која што се наоѓа Металург и што нивната зашеметеност не ја претворија во нок-аут,а со тоа ептен си ја загрозија позицијата во групата.Со оглед на тоа што шансите за добар пласман во оваа група им се 0.01% јас би рекол дека и шансите во втората рунда им се сведуваат на минимум затоа што веројатно ќе добијат силен противник.

Пишав пред мечот, еве ме сега пак. Не барам оправдувања, таман работа. Само ова што го одигра Вардар во второ полувреме беше во најмала рака срамно и бедно.
Зицери сам на сам, промашувања од лесни позиции, пробивања, грешки во додавања, тоа професионална екипа без намера не го прави.
Мириса, многу. Бев многу блиску до теренот, очигледни беа некои работи.

Ако се дознае дека навистина има нешто, што чисто се сомневам, тогаш не знам дали ќе има публика во Борис кога ќе игра Вардар во ЛШ. Тоа е изневерување и на навивачите и на сите тие кои издвоиле средства од сопствениот буџет и дошле да го гледаат Вардар во живо.

МЕСТАЧИ!!!!!!!
Срамот е бе, демек за македонскито ракоетм добор да нарпават, си направија сами на себе лошо, да даде господ како пОБеда да завршшиме, да не фатат од ЕХФ и да не забрант веќе иргање во ЕВРОПА, па да видиме после како сме му помгонале на македонскиот ракомет.
И штета требаше на играчиве, двете раце искрши им ги и да им завршат каририети тука.

Уште па во ФК Вардар ќе го молат да додје за кур ни е.

Нема логично објаснување, како тимот кој играше на едно високо ниво се до денеска, на овој натпревар изигра аматерски. И тоа само во едно полувреме.
Толку грешки немам гледано на натпревар помеѓу Риниа и Шкендија, трета ракометна лига.

Мијатовиќ само доле знае да брани, тие доле му шутираа постојано. Филипче имаше 5 грешки и еден зицер кој уште не можам да го преболам. Лоша одбрана, некординиран напад. Не може тоа туку така наеднаш се да се собере и да се преточи во едно полувреме.

Тренер, тренер и тренер. Сериозен клуб со такви амбиции, без вистински тренер не го личи.

Skapanici, sramota bese ova! nekam da pomisalm deka e mestena, igracite trebad se viknat i na trening da im se kaze deka nemzoe vaka da si igraat kurot bez razlika sto napravile do sega. Pa Tekstilec da igrase ke dadese 10 gola vtoro poluvreme

Кој ви е курац на вас бе...не е овоа маалски турнир :tapp:

Уживај

Навивањево и воџава денеска 0 кои фаци ги видов на трибина сеедно ми е за резултатов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom