Дуксерите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај и тука да прашам,има останато некоја карта или распродадени се сите од комити?
Mногу ќе ме накурчат ако им пуштат на Минчолург. Кој ги врти дали ќе им требаат бодови на крај, сами нека се снајдат а не Вардар да им помага. Плус вардарци треба да имаат на ум дека во случај да им пуштат, вештачките ќе бидат во предност за место погоре на табелата.
И јас мислам дека денеска ќе глумиме скандинавци и скептик сум ќе ме разочараат ако им ја пуштат не ми се искача од дома за да идам накај БТ
Ај и тука да прашам,има останато некоја карта или распродадени се сите од комити?
Што критикувале за картите? Имало карти на нет, имаше и во One во 12 (а беа пуштено во 10) саат, но само за трибините позади гол, сите од тука што виделе си купиле карти. Ако не знаеш, не коментирај.Худини ги продаваше и худини ги купи картите. А кога ќе ми текне дека го критикуваа Металург за картите...
Што критикувале за картите? Имало карти на нет, имаше и во One во 12 (а беа пуштено во 10) саат, но само за трибините позади гол, сите од тука што виделе си купиле карти. Ако не знаеш, не коментирај.
Имаше најава дека ќе се продаваа, неам намера да ти барам на интернет сега тоа, ако не те мрзи барај си и ќе се увериш. Да, замерувам тоа што беа пуштени во 10 часот а беа најавени во 12, дали е до РК Вардар или до купикартизасе(ии која и да беше веб страната) не знам. Јас во 12 и 10 бев во One и имаше карти од сите блокови позади гол, но не земав зашто не сакав карта за таму.Абе ај шо збориш? Каде имаше најава кога ќе се продаваат картите? Или јас требаше да станам во 7 наутро и пред да одам на работа да проверам на сајтовите, социјалните мрежи и форумите дека ЕЈ ИМА КАРТИ ВО ПРОДАЖБА? Веќе во 12 часот истиот ден немаше карти! Немој да ми солиш памет. Металург најавуваше една недела кога ќе се продаваат картите.
Вардар го критикуваше Металург дека нема да дава карти за мечот со нив и дека премалку карти дале, а испадна дека Комити беа погласни тогаш кога беа гости отколку сега...
Худини ги продаваше и худини ги купи картите. А кога ќе ми текне дека го критикуваа Металург за картите...
Имаше карти,имав и ја само мислев дека нема да идам..ден пред утакмица тоа е![]()
Друже ИМАШЕ најава, како јас излегов од работа во 12:00 и трчав до Рамстор да купам карта? Ама ги пуштиле во 10 часот а не во 12...Другар, имаше карти! Тоа го знам и јас. НЕМАШЕ најава за продажбата на карти за да знам да не одам на работа туку да чекам на ред уште рано наутро.