Фан клуб - РК Вардар

Добро друже ние кога сме во Борис сме до 1 000 максимум, вие на дерби секогаш сте 2 000, во истата сала и те молам не го отекувај више.

Абе што се карате за глупости :D
Вистина е ние тогаш скоро до крајот на 4 блок дојдовме, и долните редови беа скроз полни таму. Ама накај болокот 5 не беше се полно.

Намерата на мојот пост беше, со оглед на тоа што веројатно нема да има навивачки групи, да бидеме сите Вардарци на купче. Друго е ако еден пее од една страна, друг од втора, трет од трета...

А искрено и не ни очекувам да биде полна салата. Дури мислам дека ќе има помалку од СЕХА полуфиналето.

Абе што се карате за глупости :D
Вистина е ние тогаш скоро до крајот на 4 блок дојдовме, и долните редови беа скроз полни таму. Ама накај болокот 5 не беше се полно.

Намерата на мојот пост беше, со оглед на тоа што веројатно нема да има навивачки групи, да бидеме сите Вардарци на купче. Друго е ако еден пее од една страна, друг од втора, трет од трета...

А искрено и не ни очекувам да биде полна салата. Дури мислам дека ќе има помалку од СЕХА полуфиналето.

Поготово ко што понеделник не е работен, мислам дека Скопје ќе биде прилично празно за продолжениов викенд.

Мислам дека Вардар зема доста добри играчи за ЛШ, но мислам и дека заслужува подобар тренер од овој што го има сега. Нека му се даде шанса, но сепак имам малце резервирано мислење за него, ќе видиме дали е добар стручњак на следните утакмици.

Прегледај го приврзокот 71698
И блокот 4 беше пун,кај вториот влез???:)
index.php

Чисто информативно да видиш дека грешиш :)

Не бе,јас сакам само да дознаам дали стварно бил пун и блок 4,ако е така уште боље бројка од 1000 сте биле,али другарот безвезе се попали:)

Брат не сум се попалил, само ти кажав дека бевме 4ти блока ете нека не биде и цел ама до пола сигурно беше со луѓе што навиваа, неможеш да ме правиш будала коа сум бил на лице место.

Уште едно потсетување, купувајте карти за првите 5-6 блока :нинџ:

Чаневски ќе го позајмувале на Пелистер :pos:

Уште едно потсетување, купувајте карти за првите 5-6 блока :нинџ:

Чаневски ќе го позајмувале на Пелистер :pos:

Доле М1,М2,М3,М4 има уште многу карти дали и пола се купени.Незнам како е со горните блокови.Има уште 2 дена не ми се верува да се наполни цела сала можеби како финалето во СЕХА оваа година.

Што ќе оди Чаневски кај тие утепаните.Подобро да иде во појјак клуб во Зомимак Струмица на пример.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 14:52 ---

Иначе Кале светна :pipi:

jrho.jpg

po56.jpg

Сите тоалети и соблекувални од корен се реновирани(y)

Сабајле читав најава дека некој ќе си оди и одма знаев дека тоа е Драгаш. Мораше еден лев бек да отпадне, а веројатно ради лошата одбрана на подготвителните мечеви изборот бил меѓу Абутовиќ и Драгаш. Цело време имав верба дека со добра работа Драгаш ќе напредне многу, но сепак тоа е тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom