Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za so barsa ili so metalurg ?Сега се јавив во Југотон - има карти и чинат стотче
навали народе да ја наполниме салата со наши луѓе![]()
za so barsa ili so metalurg ?
Абе вие да не мислите цели 6 блока да наполнитеmetalurg
04/09/2013 ВО 13:16
Добивме информација дека нема да се дозволи присуство на навивачките групи, па, според тоа нема да се делат трибините. Сепак, традиционално наши места се во М12-М15 И Б12-Б15.--- надополнето: 4 септември 2013 во 17:38 ---
Земајте карти за блоковите 1-6
Абе вие да не мислите цели 6 блока да наполните![]()
Абе вие да не мислите цели 6 блока да наполните![]()
Какви 4 блока бе ало не се губиПа ако во 1/2 фаинелто од Сеха лани имаше 4 блока, зашто да не сеа 6 болкаНе озбилно очекувам околу 1000+ да бидеме минимум, а против Барселона мислам дека без проблем 5 блока ќе напуниме за 6 ќе видиме
![]()
Какви 4 блока бе ало не се губи,имавте преку сила 3 блока(тоа е 1000),5 блока се околу 1500-1700 и против Барса и Псж треба да ги напуните
![]()
Добро ајде не ми го дрви , чим ти викаш 3 ете 3 нека бидат јас мисалм 2 блока бевме, ебате куртонот.Сеа јас што стоев дур у 4ти блок заедно со Коњаникот и РЕдблек тоа е дека сигруно семки грицкавме.
Добро ајде не ми го дрви , чим ти викаш 3 ете 3 нека бидат јас мисалм 2 блока бевме, ебате куртонот.Сеа јас што стоев дур у 4ти блок заедно со Коњаникот и РЕдблек тоа е дека сигруно семки грицкавме.
Не бе,јас сакам само да дознаам дали стварно бил пун и блок 4,ако е така уште боље бројка од 1000 сте биле,али другарот безвезе се попалиДобро бе другар, колку кажеш дека сме биле.. толку сме биле. Тема на дискусија е РК Вардар. Ако имаш нешто да кажеш на темата, бујрум.