Фан клуб - РК Вардар

Абе Столе бе два напади промаши на крај не кошташе победа али добро е и вака остануваме на +4 бода од овие.
Коњаникот Сабја ајде пресметки едни удри за нас и за Татран до крај ако не те мрзи.

ТООООООООООАААААААААААААА
28-28 иако можевме да тепаме со оглед на тоа што на 30 секунди до крај на 27-28Столе утна зицер.
Шта речи коју послуку порати :D

Да не славиме пред време ама.... ФАЈНЛ ФОР ФАЈНЛ ФОР ФАЈНЛ ФООООООООООР ФАЈНЛ ФОР ФАЈНЛ ФОР ФАЈНЛ ФОООООР :icon_mrgr:

Доволно е до крај да си ги исиплескаме Нексе и Ловќен дома и Борац на гости што и не е така тешко :D
Плус имаме бонус меч во Автокоманда дур они играат во Лш и ќе бидат повеќе насочени кон тоа :D

Браво момци одличен меч денеска, ќе повторам штета што не победивме, ги имавме скоро готови.
Немања Прибак со маестрален гол на минута до крај ни го отвори патот за фајнл форот :D
И по се што прикажавме годинава греота ќе беше да не влеземе, може и највеќе заслуживме :D
Со Нексе изгубивме 2 добини бода. Исто и денес. Ќе бевме први сега :D

Милиќ мајстор во второ полувреме. Колку топки им фати :cuc:
Даскаловски со прилично лошо деби, скоро ништо не фати во прво полувреме.
Столе за жал утна неколку зицери но и даде неколку битни голови.
Во одбрана сепак Марковски многу посолиден, она волон нивни го истури Столе...

Одлично, уште еднаш, БОД ВО ПРЕШОВ!!! БОД КАКО ПЛАНИНА!!!
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 19:36 ---
Со пораз од Металург и победа на сите останати натпревари идеме во фајнл фор?
Да бе, не се плашете битно беше да не загубим. Може да почнете со славје :icon_mrgr:

Ако кикснат сега со Нексе, Борец или Ловќен пренесте таму дека со бомба ќе им дојдам :D пошо секако планирам да идам за фајнал-форот барем да не ми е за џабе собирањето пари

Табелата во моментов е:

1.Брест Мешков 31 (14 меча)
2.Металург 30 (14 меча)
3.Загреб 29 бод (14 меча)
4.Вардар 27 (14 меча)
5.Татран Прешов 23 (14 меча)
6.Ловќен 23 (14 меча)
7.Нексе 22 (14 меча)
8.Извиѓач 9 (14 меча)
9.Борац 7 (14 меча)
10.Слога 3 (14 меча)

До крај:
Борац-Вардар (02.03)
Вардар-Нексе (10.03)
Металург-Вардар (19.03)
Вардар-Ловќен (23.03)

Нексе-Загреб
Загреб-Металург
Ловќен-Загреб
Загреб-Брест Мешков

Металург-Брест Мешков
Загреб-Металург
Металург-Вардар
Извиѓач-Металург

Металург-Брест Мешков
Брест Мешков-Ловќен
Брест Мешков-Слога
Загреб-Брест Мешков

Татран-Извиѓач
Слога-Татран
Борац-Татран
Татран-Нексе

Остана дуелот со Борац во сабота да се добие. Во Скопје лесно го положија и оружјето би требало истото да ги снајде и таму.
Во Скопје Нексе и Ловќен ќе ги чека пекол нема што да бараат :D
Нексе остана без најдобриот играч Маркотиќ па дури и дома загубија од Ловќен. Ловќен и во лоша финансиска ситуација пак вади солидни резултати, Металург одвај тепале денес во Цетиња. Ама сепак Ловќен на гости и Ловќен дома не е исто.
ФАЈНЛ ФОР ! :D

А го слушнавте коментаторот кога рече дека на голот е Мартиновиќ :pos:

Ако не тепаат со Борац не заслужуваат фајнл фор...Иако мислам дека ќе тепаме и со Металург :D

Абе Борац ако памтите се дечурлана беа, па срамота е да не ги тепаат.
Само 9 бода имаат освоено, со Слога и Извиѓач...
Просек екипа им беше по 19 години ако добро памтам. Ги оштрафивме овде, можевме 30 разлика да ги тепаме да не се заебававме на крај :icon_mrgr:
Вака со бод нашиве ќе бидат пофокусирани за следниов меч :D

Иначе незнам што план имаа и дали знаеа колку ни значи овој бод пошто гледам не се радуваа многу на крајот, ама која беше таа будалата што ќе прокоцкаше бод кога на 15 секунди сдо крај шутна од скоро пола терен? :eek:
Замислете ја земеа и гол ни дадеа :icon_mrgr:

Реално гледано Татран може да дојде до 100% ефект во наредните 4 натпревари и само Татран го гледам како закана на Вардар за тоа 4то место.. Да бидем реален а и објеткивно гледано 90% мислам дека татран све ќе победи до крајот ... Денеска прасето Стоилов да дадеше гол во последната минута и да победеше Вардар, 100% ќе го отпишеше Татран за трката за 4 место...

Не 90% туку 100% Татран ќе ги добие сите мечеви.
Ама пак не ве сваќам кој ви курац што сте се усрале пошто 95% сме во фајнл фор :icon_mrgr:

Со пораз од Металург и победа на сите останати натпревари идеме во фајнл фор?

100% ДА
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 20:04 ---
Не 90% туку 100% Татран ќе ги добие сите мечеви.
Ама пак не ве сваќам кој ви курац што сте се усрале пошто 95% сме во фајнл фор :icon_mrgr:

Да дадеше Столе гол сега 100% ќе бевме.. А вака сеуште има 5% за да не идеме ...

Све може да се очекува од нашиве.... Променливата игра и незаинтересираноста што ја покажуваат понекогаш може од глава да им се удри.
Да не славиме предвреме. :)

Sho da se kaze za utakmicava u pm.. Iskinav nervi.. Zaso sekad nie im davame pokloncinja na protivnicite??? Ali dobro jebiga, Stole najmnogu sakase da pogodi ama se desava toa e rakomet.. Jebacot na Bojana se otvori u vtoro ama me iritira na momenti kako lesno prima golovi kako da nemame nikoj na gol. Zlatko branese malce pa go izvadi. Mnogu bi sakal Filipce Lazarov vo svoojata igra da pokaze muda kako Iko Abutovic ( ama izgleda toa nema da go doziveam). Se na se ne e loso, dobro e sto ne izgubivme... Ova e bod ko planina iako se uste me jade toa sto ne ja zemavme pobedata koja ja imavme vo race.. Inace Tatran e mnogu poslab na lev bek koga go nemaat Rabek, se primeti toa... Ne smeevme da si dozvolime da primime tolku golovi od drvono Pejovic. Sea treba da se fokusirame, da ne ostavame nisto na slucajnosta i vo narednite 3 natprevari da izgazime muski do kraj... a posle? Na final four u BT ke se desavaat cuda:D Togas ke se vidi sto e kako e :D

Јас не славам с додека не заврши и последното коло и не биде официјално овие не ми се сигурни страв ме фаќа дека уште сеа со Борец ќе кикснат у пм.
Абе тебе страв те фаќаше и од Извиѓач :D Не заебавај сеа и ти...

Аииии Столе како можеше батице тоа да го утнеш на крај не ми е јасно.Па и уште примивме одма после тоа лесен гол :facepalm: Не ја гледав од почеток ама гледам Милиќ се разбранил се прашувам на што се должи тоа?:cautious: :pos:

bojana-atanasovska.jpg

Добра цицка чуда праи :icon_mrgr:
Како не ја заклецал пред 3 месеца му ибам свињата сеа ќе игравме ЕХФ куп....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom