Фан клуб - РК Вардар

Можеш да снимаш, ама сето тоа останува исклучиво во ресиверот. Ресиверот исто има USB порта, ама истата нема никаква функционалност, барем засега.

77033_10151407471575348_1928448252_n.jpg

:drk::drk::drk:

Коњаникот Сабја ти ги пратиш сите лиги, се и сешто, кажувај каде играат овие, да идам да навивам додека трае паузава :pos: Или само позерки се овие :icon_mrgr:

Да идеме да навиваме за овие и сите н.г. да се обединиме :icon_lol:
Одеднаш имам нагон да навивам и за жрк Вардар :icon_lol:

П.С. Ако не се ракометаки, ја пак за нив би навивал. :D

Одеднаш имам нагон да навивам и за жрк Вардар :icon_lol:

П.С. Ако не се ракометаки, ја пак за нив би навивал. :D

Пу-пу сега не важи :icon_mrgr: Сега сликајте си се со оние од Бекстејџ :icon_lol:

77033_10151407471575348_1928448252_n.jpg

:drk::drk::drk:

Коњаникот Сабја ти ги пратиш сите лиги, се и сешто, кажувај каде играат овие, да идам да навивам додека трае паузава :pos: Или само позерки се овие :icon_mrgr:

Да идеме да навиваме за овие и сите н.г. да се обединиме :icon_lol:

Првите две на сликата се од Струмица бивши одбојкарки на ОК Македонија и мислам дека во Скопје играа за Форца или Работнички, Марија и Душица близначките бр10 и ваљда 9 е другата... Сега се манекенки во Црнокрак...

Otvorete go kalendarot, slika 11 :love:

Нека иде сликава за секој месец од календаров :vozbud::vozbud::vozbud:

Не не сум психопат :icon_mrgr:

Torrance.jpg

Со самоконтрола ќе ги спасам од силување :icon_lol:

VardarVoSrceto ништо од префрлањата :(
Еден другар се распрашувал кога му ставале макс тв, и му рекле дека нема начин да се префрли сниманото на ЦД, усб итн. Единствено ако им го однесеш кај нив, па они да се смилуваат да направат нешто (не верувам дека ќе остане ненаплатено :D). Е сега тоа се снима на хардвер ко на компјутериве, да имаш некој специјалист за тоа да го одмонтира целото, па хардверот да го стави на компјутер и да си префрлиш, полесна опција нема :icon_mrgr:

П.с. вчера ги видов дел од ракометаркиве на ЖРК Вардар.
Какви магарици :icon_mrgr:
Џинови, особено Оксана Орехова и Олесија Кирии :D
Мислам дека сите други женски од градов према нив изгледаа како џуџиња, особено што беа и на штикли качени :гик:

Официјално, Да Роча потпиша со Вардар и го одработи првиот тренинг (ФОТО)
ЖРК Вардар СЦБТ непрестанува со засилувањата, денеска од клубот информират дека потпишале со бразилското крило Дајане Пирес Да Роча.

Во Македонија повторно по сестрите Аморим кој играа во Кометал ЃП ќе игра една бразилка но овојпат во тимот на Вардар. Од таборот на црвено-црните истакна дека денеска е потпишан договор со бразилката Дајане Пирес Да Роча со време траењ од шест месеци.
“Прв пат сум во Македонија, но знам дека овде порано играа Ана и Едуарда Аморим, а Едурада стално зборува за Македонија, дека овде е убаво и дека луѓето се многу срдечни” – вели Дајане Пирес Да Роча за клупската страна.
Новата ракометарка која игра на левата крилна позиција веќе го одработи првиот тренинг со новите колешки а веднаш по тренингот изјави дека е многу среќна што доаѓа во Вардар.
“Се чувствувам многу добро овде. Ова ми беше прв тренинг со екипата и многу ми се допаѓа. Сите девојки се многу пријателски расположени, одлично ме прифатија. Задоволна сум и среќна што дојдов во ваков клуб” – расположено изјави новата ракометарка на ЖРК Вардар СЦБТ за клупскиот сајт.
Интересно е тоа што Да Роча веќе на првиот тренинг веројатно откако од сестрите Аморим научила некој збор ги изненади сите кога на македонски им се заблагодари на желбите за добредојде во ЖРК Вардар СЦБТ, упатени од водечките луѓе и ракометарките, со зборовите „благодарам многу“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom