Фан клуб - РК Вардар

Се воздржав да коментирам досега, но Вардар коечно има потенцијал, и тоа без три повредени клучни играчи. Она што сега е битно е налудничавата победничка хемија во соблекувалната што само Вардар ја има, а Чупич тоа го знае многу добро (фали само Столе) за комплетно лудлило во најава...

Кои се тие тројца клучни повредени? Ок, за Мечка знам.. Другите?

Страшна одбрана, ако вака играме и второ овие ќе паднат болни 3 дена.
Уствари се гледа дека почна да работи комплексот.
Губиш 6-7 па и 8 разлика и една "репетиција" не пушташ од нашите голови.

Одличен резултат у прво, можеше и +10 да биде, мене ме плашат двете исклучувања на Димитро, се останато е ОК. вака лаички мислам дека судииве имаа 2-3 одлуки на наша штета @ohrid66 попрецизно може да каже ако ка гледа утакмицава

Na teren deluvame kako Vardar od shampionskite denovi. Igraat lesno i kvalitetno. Ja drzat igrata pod kontrola. Deluva deka Cupic sepak odrabotil kvalitetni podgotovki. Ima sirok roster, pametno gi rotira igracite, im ja dozira minutazata na site

повредени клучни
Тоа да, особено на пикер. Пољаков јес да е добар, али одбрана и напад играње 60 минути му паѓа гзот, не може, па не само тој, било кој не може

Одличен резултат у прво, можеше и +10 да биде, мене ме плашат двете исклучувања на Димитро, се останато е ОК. вака лаички мислам дека судииве имаа 2-3 одлуки на наша штета @ohrid66 попрецизно може да каже ако ка гледа утакмицава
точно е,пробивањето апла беше ама типично од судиии голема разлика и ......
ме изненади вардар одлично прво полувреме .....ако свртиш на партизан /кадетен 50 посто послаб квалитет

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom