Сигурно за победата голманот имат заслуга,добар голман е ,бранеше 2-3 год. во Романија во Баја МареТулуз почнал со пораз дома од Кристијанштад, 28-30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно за победата голманот имат заслуга,добар голман е ,бранеше 2-3 год. во Романија во Баја МареТулуз почнал со пораз дома од Кристијанштад, 28-30.
Како да фали нешто, се гледа дека има капацитет екипата за повеќе. Мислам дека со поискусен тренер ќе беше далеку подобро, но Чупко е наш до коска вардарец, па треба да имаме трпение.
Инаку мене утакмицава денес ми делуваше како да пробуваа некои варијанти за идните утакмици, а ни се приближија резултатски одма се правеше нова разлика.
falat fanovite od misleshevo da ja napolnat salata vo metropolata
Тоа секако, иако и овој малку почна да фаќа форма по катастрофалниот стартКоа би бирал меѓу него и Кеита, би го избрал него,верувам и многу други исто така.

НеПренос со Тулуз ќе има ли на тв?
Бар линк од добар стрим нека даде некој чим ќе ја нема ни на некоја од арена спорт тв.
Пишеше дека мтв 3 и арена 2 ќе врши преносБар линк од добар стрим нека даде некој чим ќе ја нема ни на некоја од арена спорт тв.