Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AminДечки, колку пива рековте да донесам?
Прегледај го приврзокот 449653
Цела прекрасна фотогалерија од Редакција gol.mk може да ја погледнете тука.
А бе се утепаа од плачење, судиите им биле криви, ја наместиле, ДПМНЕ наредило така. А бе плачипички едни, а бе прифатете пораз машки, ние 3 години по ред титула губиме па не цмиздревме како вас. Мизерни сте.
Абе шо туку трескаш ти цело време, еве денес читав мислења 2-3 од 20 пишале нешто, другите 90% ја гледат вината во екипата, а ти читаш тоа шо ти одговараш и генералираш.А бе се утепаа од плачење, судиите им биле криви, ја наместиле, ДПМНЕ наредило така. А бе плачипички едни, а бе прифатете пораз машки, ние 3 години по ред титула губиме па не цмиздревме како вас. Мизерни сте.
Како мислиш цело време трескам, прв пост ми е денес пишан, и не е точно дека 90% ја гледаат вината во екипата, поголемиот дел од кај вас судиите ги обвинуваат.Абе шо туку трескаш ти цело време, еве денес читав мислења 2-3 од 20 пишале нешто, другите 90% ја гледат вината во екипата, а ти читаш тоа шо ти одговараш и генералираш.
Vardar ima dosta iskusan sastav, to se videlo na kraju meča, trebalo je izdržati pritisak…
- Za ovakve utakmice neophodno je iskustvo, imamo taj neki spoj sa mladošću. Znamo da igramo na rezultat. Argentinac je uspeo da nas poveže, da svakome pronađe svoju ulogu. Dosta dobro izgledamo i na treningu, trebalo je vremena da se uigramo, a sada je sve lepo leglo. Nadam se da je titula na putu za Skoplje.
Treneru Milanu ovo je prvo evropsko iskustvo. Kako se snašao sa ovdašnjim mentalitetom?
- Nije mu lako, sigurno. Nije baš znao u kakvu sredinu dolazi, naravno da je bilo potrebno vreme za prilagođavanje s obe strane, ali sve je bolje i bolje. Dosta toga je korigovao, imao je neku svoju viziju koju je prilagodio ekipi. Sve dolazi na svoje mesto u najboljem mogućem trenutku.
A tvoj status i sledeća sezona u tvojoj karijeri?
- Porodica se lepo snašla u Skoplju, mentalitet i stil života je isti kao i u Srbiji. Videćemo, biće razgovora šta i kako dalje. Ugovor mi ističe. Sada je najbitnije da mi osvojimo titulu i vratimo je u Skoplje, a za ostalo ćemo lako – jasan je Krsmančić na kraju razgovora za Balkan-Handball.com
Не е Диего, туку е ПаблоДиего Симонет???
Има вистина или шпекулација е?
Пабло е средниот бек за наредна сезона? Очекував нешто подобро….Не е Диего, туку е Пабло