Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Столе плаче за да ја води екипата, створен е/беше за Вардар и играчки и лидерски. Сега како тренер дојде време да го продолжи шампионскиот и победничкиот менталитет кој што го красеше ВардарДај кажи нешо поише барем од која земја доаѓа и дали е подобар од Томи наш , инаку новиве засилување некако покажуваат дека ќе имаме и нов тренер наредната сезона?

Не кажува Борко имиња, што ми се допаѓа. Доста е веќе од шпекулации и нагаѓања по медиумиве.Дај кажи нешо поише барем од која земја доаѓа и дали е подобар од Томи наш , инаку новиве засилување некако покажуваат дека ќе имаме и нов тренер наредната сезона?
Кажи му нека им пушта водичка на овие куртониве од портали што дремат по темиве како лешинари, да имаат што да напишат.Не кажува Борко имиња, што ми се допаѓа. Доста е веќе од шпекулации и нагаѓања по медиумиве.

Koga bi da go primetis deka e realen duri ni 1 nedela nema pominato na forumot![]()
![]()

Уште не ми се верува, иако поминаа пет години. Од -7 на полувреме против Барса до шампионска титула со Веспрем во финале, башка без плата цела сезона... Каков менталитет

Уште сезонава и толку им е,само нека не не преставуваат во Европа ја страмат Македонија.Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.