Фан клуб - РК Вардар

Косуке и Петриќ не се ни на клупа, Николиќ ако не може да игра, а како што гледаме до сега очигледно не може, тогаш сме го јаделе од овие, во второ дополнително ќе се запали атмосферата.

Со Мишевски, Карапалевски и Томи толку е силата, Бакар ќе искочи тотално промашување, Хансер може само на баскет да се префрли со тие движења, од ракомет нема леб да се најаде.

Не очекува пеколно второ полувреме со многу нервози, да му се згади на човек како изгледаме во напад, споро, тромаво, отсечени на 15 метри од гол, а и коментаторов што не открива клубски тајни ќе се погрижи за целата ситуација да ни ја направи уште полоша. :kafence:

а и коментаторов што не открива клубски тајни ќе се погрижи за целата ситуација да ни ја направи уште полоша. :kafence:
Тоа све од објективни, а и субјективни причини нема да го напрае.

И Томи се повреди. Како тргнавме ќе треба Столе да влезе да игра бек.

Николиќ е на клупа ама воопшто не влага. Дали се поеба на загревање нешо?

Николиќ е на клупа ама воопшто не влага. Дали се поеба на загревање нешо?
Не играше ниту со Пролет. Критикував јас после утакмицата, ама мислев Бутинот ги крие картите..

Не играше ниту со Пролет. Критикував јас после утакмицата, ама мислев Бутинот ги крие картите..

Скоро цела прва постава ни е повредена за најважните натпревари во сезоната. Едноставно нема што да бараме.

А што мислевте дека со ресенскиот Мурињо можеме да го добиеме Тиквеш. Со тој тиквар и цела бековска линија од данска репрезентација да ја имаме пак ќе изгубиме

Толку е, ќе изгубиме, јас не знам што е планот, ама мора и тренер и засилувања да се носат доколку имаме амбиции за нешто плус. До кое дереџе само дојдовме цццц.

Толку е, ќе изгубиме, јас не знам што е планот, ама мора и тренер и засилувања да се носат доколку имаме амбиции за нешто плус. До кое дереџе само дојдовме цццц.
Со пола состав повреден се носат играчи ко србинот од дома шо не го знат ракомет дека игра и недокажан Тунижанец, така титула никад па ни тад не се брани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom