Фан клуб - РК Вардар

Наместо 10 странци купи тројца кој знаат барем малку ракомет да играат, страшно на кое ниво сме, али мора и да се каже дека сите ни се повредени.
Автоматски споено мислење:

Ги имаме и најлошите македонски играчи од сите тимови заједно.
Последите две засилување покажуваат колку сме аматери за жал…

Последно уредено:
Види го бе овој Мишевски што го игра цела утакмица, па не ме јеби бе.
Поглуп ракометар немало досега во Вардар, а за Бутино треба под итно шут карта, нека си оди одма во Ресен да му ебам тој црепот.

Види го бе овој Мишевски што го игра цела утакмица, па не ме јеби бе.
Па и нема кој да игра али тим како Вардар да има такви аматерски играчи на клупа од цела лига е стварно за жал

Со пола состав повреден се носат играчи ко србинот од дома шо не го знат ракомет дека игра и недокажан Тунижанец, така титула никад па ни тад не се брани.

Класичен фејл беа тие трансфери. Да беа бар нормални засилувања со тие двајца во состав лабаво ќе ги победевме овие дрва Тиквеш. Ама тоа е. Не можеш да не бидеш реален коа имаш инвалиди за резерви во екипа, а цела прва постава ти е повредена.

Па и нема кој да игра али тим како Вардар да има такви аматерски играчи на клупа од цела лига е стварно за жал
Па подобро да играме без 1ракометар отколку со тоа дрвото Мишевски

Со пола состав повреден се носат играчи ко србинот од дома шо не го знат ракомет дека игра и недокажан Тунижанец, така титула никад па ни тад не се брани.
Ne bevte sampioni pa da ja branite :D ;)

Па подобро да играме без 1ракометар отколку со тоа дрвото Мишевски
Купуваме двајца странски играчи кој се послаби од цела лига македонски играчи дури послаби и од мишевски и оној карапале, па до толку да не можат да најдат тројца македонски играчи кој знаат да играат ракомет стварно смешно е….

Сезоната отиде во моментот кога иранецот ми сјеба детинство на Јасухира.
После повредиве на Петриќ и Николиќ не дотепаа.
Мидлам дека фер е Мишевски да стави крај на кариера.
Да му дадеш 60 минути на таков играч, секоја чест.
Не знам, било каква комбинација ќе беше подобра. Карапале пак нешто одигра, Томи и Мишевски под ниво на тим од плејаут. А дека Томи е стартен десен бек на репреземтација :pos:
А овој тунижанецов, дали се уплаши батето, толку играч без муда. Сто топки утна, земаа како пердув го фрлаа преку рекламите играчи како Манасков.
Ништо не одигра Тиквеш. Јас мислев ќе не добијат со тоа што ќе одиграат со 200%, они не добија рутински на крај, со еден расположен играч. Земаа пресинг ни ограат, сите бекови завртени назад кон гол.
Па земи стави го Николиќ бе, со една нога и рака е подобар од сите. Одма зема проигра на крило, на пикер. Внатрешнава линија топка не допре. Се отвора Срденовиќ на пикер, тунижанецов го гледа и не му ја дава. Очобол од играчи, сосема заслужен пораз.
Со овој состав само Раул може ќе извадеше подобар резултат. Со мастермајндот толку е.
Крај и на првенството. Реков, без ссмурајот и со овој распоред, ние веќе после Кавадарци сме аут од лигата.
Со гостувањава во Охрид и Автокоманда во наредните 2 гпстувања, веќе ќе бидеме и 5-то место пред домашните натпревари на кои нема ќоро пиле да има дека ништо нема да значат.

То је то, депресија.

Кој очобол од ракомет :D Џабе трошење интернет :pos:
Со она бековска постава срамота беше Тиквеш да не тепа, ама и тие денес очај, Обина првото 2 даде 252 промаши, првото играше ала Костадин Вешовски, второто даде 5-6, тој пикерот еден гол само и тоа на крај 60та, а важи за еден од клучните играчи, само Симиќ изигра на ниво.
Кај Вардар кој од кој по очај, реално мислам и со јапонецо ќе изгубевте, многу лоша бековска постава....
Јас кажав дека ни во првите 3 нема да е Вардар и за брзо ќе биди се јасно, со ресенскиот мурињо максимум можи да води РК Јаболкар екипа, Столе со 0% искуство подобро ќе ги постави на терен играчите....

Па овие Тиквеш греотиве имаат испазарено бољи ракометари од нас. Оној мјулингата .десен бек, е токму тоа што ти треба за мизернава лига. Брз, со јак шут. Нашиве Бахар од Тунис го откопаа :D. Центар оној Гојковиќ кој изглеа коа го видоа на терен како инвалид е наеднаш зажалија што го потпишаа и се откажаа од него. Што би рекол Влатчек, све је мутнооо каооо какао:D

Зашто ги плаќаат овие пола странски играчи кога и така имаме ограничен буџет не ми е јасно. Ако првиот дел беше одличен вториот дел од сезонава ќе биде очаен и тоа многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom