- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 931
- Поени од реакции
- 3.639
Види го бе овој Мишевски што го игра цела утакмица, па не ме јеби бе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поглуп ракометар немало досега во Вардар, а за Бутино треба под итно шут карта, нека си оди одма во Ресен да му ебам тој црепот.Види го бе овој Мишевски што го игра цела утакмица, па не ме јеби бе.
Па и нема кој да игра али тим како Вардар да има такви аматерски играчи на клупа од цела лига е стварно за жалВиди го бе овој Мишевски што го игра цела утакмица, па не ме јеби бе.
Со пола состав повреден се носат играчи ко србинот од дома шо не го знат ракомет дека игра и недокажан Тунижанец, така титула никад па ни тад не се брани.
Па подобро да играме без 1ракометар отколку со тоа дрвото МишевскиПа и нема кој да игра али тим како Вардар да има такви аматерски играчи на клупа од цела лига е стварно за жал
Ne bevte sampioni pa da ja braniteСо пола состав повреден се носат играчи ко србинот од дома шо не го знат ракомет дека игра и недокажан Тунижанец, така титула никад па ни тад не се брани.
Купуваме двајца странски играчи кој се послаби од цела лига македонски играчи дури послаби и од мишевски и оној карапале, па до толку да не можат да најдат тројца македонски играчи кој знаат да играат ракомет стварно смешно е….Па подобро да играме без 1ракометар отколку со тоа дрвото Мишевски