Со 0 одбрани толку е 
Не дека нешто значеше утакмицава, ама мислам ова е почеток на депресијата што не чека утре на фудбал

Не дека нешто значеше утакмицава, ама мислам ова е почеток на депресијата што не чека утре на фудбал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да водеше Охрид во прво, ќе беше и друга приказна. Небитно, очеував дека ќе кикснеме и дека Пелистер лесно ќе победи во Охрид. А на Тиквеш со среќа во Европа! Тие и онака подобро би се претставиле во Европа отколку Охрид.Не знам баш дали ја дадовме, едноставно истоштени се и немаа мотивација за разлика од противникот на кој му требаше бод за Европа.
Тој муабет беше за во репрезентација, за во Алкалоид веќе донесоаНајвеќе ме интересира дали Алкалоид ќе донесат некои странци, зошто Киро рече еднаш дека не е против 2-3, ако се супер квалитетни.

Не те разбирам. Он во едно интервју рече дека не е против 2-3 страни во Алкалоид, ама да се поквалитетни од тоа македонско што има слободно на пазарот. Да не се носи било што, туку некои кои со сигурност ќе го дигнат квалитетот на екипата.Тој муабет беше за во репрезентација, за во Алкалоид веќе донесоа![]()
Ама гледате, Лазаров го применува концептот што го спомнав пред некој ден јас. Ќе носи постари, кои немаат многу опции, проверени, што може да изиграат уште една-две сезони на Океј ниво, за инстант резултати.Дај линк наваму да ѕирнам што странци донеле у АлкалоидНе те разбирам. Он во едно интервју рече дека не е против 2-3 страни во Алкалоид, ама да се поквалитетни од тоа македонско што има слободно на пазарот. Да не се носи било што, туку некои кои со сигурност ќе го дигнат квалитетот на екипата.
EDIT: Ау, сега видов дека договориле некојАма гледате, Лазаров го применува концептот што го спомнав пред некој ден јас. Ќе носи постари, кои немаат многу опции, проверени, што може да изиграат уште една-две сезони на Океј ниво, за инстант резултати.
Дај линк наваму да ѕирнам што странци донеле у Алкалоид