Фан клуб - РК Вардар

Како што напишав и после утакмицата у Скопје, овој Пелистер не е кадарен за големи победи. Атмосферава успаванка..
Мотивите против Вардар ќе им бидат илјада пати поголеми него против Нексе, да не ги отпишуваме пред време. И тоа како имаат шанси за титула сезонава.

Мотивите против Вардар ќе им бидат илјада пати поголеми него против Нексе, да не ги отпишуваме пред време. И тоа како имаат шанси за титула сезонава.

На сите им се мотивите против Вардар на највисоко ниво плус додади го глупано правило кај што си ограничен со фул состав да играш и ете ти драми
Подобро нека стават хендикеп зашто исто му доаѓа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овој Нилсон бизонот малце згазна пред да шутира. :cenzura:

Ме интересира за дебелкото Боре дали е повреден, невакциниран или Дејвис го има изоставено?

Па човекот не изигра 10 утакмици сезонава, ко администрацијата седеше дома 2 години не мрда со мускул... Платиче редовно плус договорче обновено.

Начека село без кучиња...

Гаџа

Ме интересира за дебелкото Боре дали е повреден, невакциниран или Дејвис го има изоставено?

Па човекот не изигра 10 утакмици сезонава, ко администрацијата седеше дома 2 години не мрда со мускул... Платиче редовно плус договорче обновено.

Начека село без кучиња...

Гаџа
Борко ниедно гостовање не отиде, така да сигурно не е вакциниран. А и да е што ќе ни го. :D

Гогов бранење, искина детето. Браво!
Штета што Дијало контрава за 1 разлика ја прати на Балатонско езеро, иначе ќе имавме шанси за добар резултат.

Гогов бранење, искина детето. Браво!
Штета што Дијало контрава за 1 разлика ја прати на Балатонско езеро, иначе ќе имавме шанси за добар резултат.
Poznavajki kakvi linguri se Vesprem utre ponuda za Gogov stiga:) Top performans na maliot večerva.

Македа спизде :icon_lol:

Супер резултат на гости и публикава на крај скиселена мислиш ние ги елиминиравме. :pos: Вака требаше и на првата утакмица, ама ова денес е сосема солидно. (y)

Vaka treba da se borat sekogaš pa makar i izgubile. Do posledna sekunda da se boriš za klubot i za povolen rezultat. Mene me zanima dali vo Bitola ke možeme da igrame so Kuni i Kevin na desen bek? Mislam treba da se proba, a na sreden da ideme so Karapale I Dodić. Mislam deka bolja varijanta ke bide taa za toj natprevar nego Gadža da igra centar a da ne igra Kevin. Sekako dokolku se e ok so Kevin bidejki se žaleše na povreda. Cestitki za borbata denes, sekoja čest za Stole kako se boreše za sekoja topka, isto i za Gogov maestralno odbrani od koga vleze, (treba on i Martin da bidat u sostav vo BT) ama Poznavajki kakov kredit ima Bore teško, i toa ke bide golema šteta. Golem bod denes, za samodoverba pred najvažniot duel na sezonata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom