Фан клуб - РК Вардар

Стварно? Не ја гледав утакмицата. Салата Јасмин кога играла некоја наша репрезентација за мене била синоним за театар публика, не за навивање.
Сакав да ги испровоцирам Битолчаните со коментарот, да се јават, ама ме разочараа.

Ај Борко и да го разбереме, ќе тече по некоја илјадарка уште една година, без да се замара и додека брка политика, но како да го разбереме Михајло? Ако веќе кокетира со политиката преку Борко измисли му некое место координатор на академијата, спортски/технички менаџер/директор или нешто слично и давај му ги истите пари. Вака ниту реална шанса за Гогов, ниту можност за друг поискусен голман во ротација со Гогов и Мартин, цинизам на максимум, а ефект на минимум.

Целата политика на Михајло со клубот е погрешна.
Автоматски споено мислење:

Не знам што се толу хејта Борко, иако има доста причини за тоа. Но недај Боже се повреди Томоски нема сигирно да се крстиме у Гогов.

Боље у Гогов него ли у Торко.

Реално, Тале со 4те голови во средата, ја бутна кајгана :D

Не ми се верува дека ги тепавме со постава Тале, Крстевски, Кевин, Џукиќ, Чувара, Столе и Боре.
Претера малку Дејвис на крајот, ќе ја искоцкавме најважната утакмица.
Преважна победа, сега се надевам ќе го добиеме Елверум дома за петто место. Таман ќе има време да се воигра Додиќ, затоа што Крстевски е далеку по квалитет за ЛШ.

Каков анти-ракомет беше тоа во средата! Одамна немам гледано толку мртва ракометна утакмица, Вујо vs. Червар у најбољи дани. Гледам сеуште нема никакви информации за гостувањето во Белорусија. Сериозно се сомневам дека ќе се одигра. Или ќе играме на неутрален терен или ќе лапнеме бодови без фајт.

Иначе и Крстевски само што се повреди играјќи против Струга. :confused:

За натпреварот со Загреб неколку збора. :D
Тале многу ме изненади, поради тоа што имаше храброст да се крене на шут во тие моменти кога крајниот резултат зависеше од грешка на едните или другите.
Реално до некаде и Борко не спаси.
Некако се играше споро и без идеа.
Њокас на крај можеше да прокоцка се, ама сме имале среќа. :)

Свети Тимур Дибиров е тука
Во право си! :)

Чупко, легенда...не прославуваше после својте постогнати голови.:cuc:
Ретко кој така респектира поранешен клуб.
Нека стои легендарнава слика тука. :)
Screenshot_20220226-144251_Instagram.jpg

Само ме интересира со кого се караше на крајот ? Со судиите или со некој од нашата клупа ? Не видов.

Последно уредено:
Реално, Тале со 4те голови во средата, ја бутна кајгана :D

Не ми се верува дека ги тепавме со постава Тале, Крстевски, Кевин, Џукиќ, Чувара, Столе и Боре.
Претера малку Дејвис на крајот, ќе ја искоцкавме најважната утакмица.
Преважна победа, сега се надевам ќе го добиеме Елверум дома за петто место. Таман ќе има време да се воигра Додиќ, затоа што Крстевски е далеку по квалитет за ЛШ.
Тале направи омлет од кајганава :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom