Фан клуб - РК Вардар

После тоа од лани Сеха веќе не ми се ни гледа.
Овие Нексе изгледа само против нас знаат да играат, им се чини ако не победиле дека ЛШ освоиле.
Подобро ќе беше да ги победиме со поголема разлика, да знаат до кај се, но ете...тоа е тоа.
Навистина штета ако повреда на Карапале е сериозна. :(
Њокасиве каква превара од играчи се, само кога ќе се сетам како им се радувавме на првите натпревари... :tapp:

Gledam Dodić igral za Ohrid denes. Izgleda patka beše vesta deka kaj ke go odigra vtoriot del na sezonata.

Ако го земат Косоротов ненормално добра работа ќе завршат… страшен играч, бомба има во раката… Иначе со Додиќ е пред официјализација трансферот, малку запнаа зашто барале пари Охрид…

Moже овој трансфер да е поврзан со идниот наш спонзор. Ќе видиме.

Фина атмосфера во Кавадарци, најверојатно по Скопје најдобра во Македонија.

Карапале не играше денес ?
Не гледав, ако има потешка повреда нека гледаат што можат побрзо да потпишат нов среден бек. Само со Крстевски нема да можеме нешто да направиме.

Не гледав, ако има потешка повреда нека гледаат што можат побрзо да потпишат нов среден бек. Само со Крстевски нема да можеме нешто да направиме.
Не играше, цело време во напад играше Крстевски што е слаба опција за утакмици од ниво на лига шампиони. По мене треба Дејвис да проба и со Дибиров и со О. Њокас на среден бек
Автоматски споено мислење:

Не играше, цело време во напад играше Крстевски што е слаба опција за утакмици од ниво на лига шампиони. По мене треба Дејвис да проба и со Дибиров и со О. Њокас на среден бек

Фина атмосфера во Кавадарци, најверојатно по Скопје најдобра во Македонија.
Стварно? Не ја гледав утакмицата. Салата Јасмин кога играла некоја наша репрезентација за мене била синоним за театар публика, не за навивање.

Салата скоро 95% беше исполнета, уште во 18:30h немаше веќе место, плус влезот беше слободен.
Одлична партија одигра Давид, даде 4 гола и направи 8 асистенции ( главно кон пикер). Кај Тиквеш не играше капитенот Кондев ( мала повреда).

Attachments

• vardar - tikves.gif
    vardar - tikves.gif
    1 MB · Прегледи: 47

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom