Фан клуб - РК Вардар

Не е толку лош потег што му продолжиле договор на Борко,барем според мене.
Ако гледаме каква е ситуацијата во домашната лига кај што немаме многу избор и мора да играме со домашни играчи тогаш сигурно нема да носиме странец голман за да биде замена на Томовски.
Од Македонските голмани освен Митревски за кој мислам дека не можеме да го донесеме во моментов не гледам друг подобар од Борко.
Можеби Кизиќ ако веќе сака да бега од Битола,ама не верувам.

Така да со Томовски и Борко сме сосема солидно покриени.
За следна сезона само Борко да игра на гостувања ќе биде супер.

Не знам што се толу хејта Борко, иако има доста причини за тоа. Но недај Боже се повреди Томоски нема сигирно да се крстиме у Гогов.

Pa druže nema valjda da se krstiš u Borko? Borko ima eden do dva natprevari vo cela sezona. Ne znam dali go pratiš čoekot što prai na gol. Prima gol i urla ko debil na odbranava, mafta so race, kenja, vnesuva negativna energija a ima edna odbrana. Toj ist Gogov za minutažata koja ja dobiva mnogu podobro se pokažuva od ministerot, ako sme realni. Muabetot mi e deka nišo ne dobivame so potpisot na Borko. Bolje so negovite pari da se zeme uše eden mlad soliden golman, ama očito Borko se drži u Vardar za nekoi drugi kombinacii.

Стварно? Не ја гледав утакмицата. Салата Јасмин кога играла некоја наша репрезентација за мене била синоним за театар публика, не за навивање.
Сакав да ги испровоцирам Битолчаните со коментарот, да се јават, ама ме разочараа.

Ај Борко и да го разбереме, ќе тече по некоја илјадарка уште една година, без да се замара и додека брка политика, но како да го разбереме Михајло? Ако веќе кокетира со политиката преку Борко измисли му некое место координатор на академијата, спортски/технички менаџер/директор или нешто слично и давај му ги истите пари. Вака ниту реална шанса за Гогов, ниту можност за друг поискусен голман во ротација со Гогов и Мартин, цинизам на максимум, а ефект на минимум.

Целата политика на Михајло со клубот е погрешна.
Автоматски споено мислење:

Не знам што се толу хејта Борко, иако има доста причини за тоа. Но недај Боже се повреди Томоски нема сигирно да се крстиме у Гогов.

Боље у Гогов него ли у Торко.

Реално, Тале со 4те голови во средата, ја бутна кајгана :D

Не ми се верува дека ги тепавме со постава Тале, Крстевски, Кевин, Џукиќ, Чувара, Столе и Боре.
Претера малку Дејвис на крајот, ќе ја искоцкавме најважната утакмица.
Преважна победа, сега се надевам ќе го добиеме Елверум дома за петто место. Таман ќе има време да се воигра Додиќ, затоа што Крстевски е далеку по квалитет за ЛШ.

Каков анти-ракомет беше тоа во средата! Одамна немам гледано толку мртва ракометна утакмица, Вујо vs. Червар у најбољи дани. Гледам сеуште нема никакви информации за гостувањето во Белорусија. Сериозно се сомневам дека ќе се одигра. Или ќе играме на неутрален терен или ќе лапнеме бодови без фајт.

Иначе и Крстевски само што се повреди играјќи против Струга. :confused:

Back
На врв Bottom