Стручњак, може затоа рикнал форумот штом си се спремал да го фалиш ТалеTi ebam forumot 3 dena u kurcu, a baš sakav Tale da go falam. Abe koa ne ide, ne ide)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стручњак, може затоа рикнал форумот штом си се спремал да го фалиш ТалеTi ebam forumot 3 dena u kurcu, a baš sakav Tale da go falam. Abe koa ne ide, ne ide)))
Битола најверојатно.Пешевски на крај на сезона си заминува од Штутгарт.
Не знам зошто но мислам дека Михајло ќе го донесе кај нас...
Нема да го донесеПешевски на крај на сезона си заминува од Штутгарт.
Не знам зошто но мислам дека Михајло ќе го донесе кај нас...
И ја ради ова не гледам зошто треба да се размислува за него. А офанзивно си е солиден он.А и Пешевски не игра одбрана.
Чисто да кажам, тоа за Пешевски беше само моја претпоставка. И јас исто мислам дека не ни треба таков тип на играч и дека сигурно може да се најде некој подобар од него.За Валчак имате некое друго инфо дека ќе си оди или само од постот на гол.мк? Мене искрено би ме зачудило ако си оди, во тој случај ќе треба да се бараат двајца добри пикери (нели и Тото си оди), бидејќи знаеме дека Столе не може да игра многу минути.
За начинот на кој е пренесена веста за Петров делува како да е за до крајот на сезоната, бидејќи ако е апла трансфер ќе пишуваше колку години и слично (како и за сите други), а пренесено е на подруг начин. Оттука не мислам дека Валчак ќе си оди за да направи место за него. Но да видиме.
За Пешевски, и покрај ограничувањата за странски играчи не сметам дека треба да се размислува да донесе. Никогаш не прерасна во одличен пикер како Столе, ден денес знае да промаши чисти зицери во важни моменти. Столе кога ќе прими топка или гол или пенал е, во најлош случај фаул. А и Пешевски не игра одбрана. За денешен модерен ракомет не ти треба играч што игра само во еден правец. И Штутгарт кога го промовираа пикерот што потпиша за следната сезона баш спомнаа дека со негово доаѓање ќе играат побрз ракомет бидејќи игра во два правци. Индиректно беше јасно кој од пикерите ќе си оди.
Не беше многу различно ни во ерата на Сергеј за жал, во времињата кога бевме финансиски многу моќни.Чудо од клуб сме , ама затоа што толку лесно пуштаме оформени играчи да си одат без проблем !!!
Не се анонимуси ни Тото, ни Валчак , ни Чувара , ни Кантрагел , нити било кој друг , проблемот е што политиката ни е таква :
- Не си задоволен од нешто , оди си !!!