Фан клуб - РК Вардар

Се надевам дека не, но не би бил изненаден и да е вистина. Дополнителното редуцирање на бројот на странци во домашната лига, недостатокот на квалитетни македонски ракометари и Дејвис, се неколку фактори кои можеби и би го донеле во Скопје. Али мислам дека е поголема шансата да го видиме во Битола,
ако веќе се враќа во Македонија.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Помина времето кога пребиравме играчи, Манасков во моментов е премија за нас. Ем ќе покрива како домашен играч, ем е класа за сите македонски играчи што би можеле да ги потпишеме.

Помина времето кога пребиравме играчи, Манасков во моментов е премија за нас. Ем ќе покрива како домашен играч, ем е класа за сите македонски играчи што би можеле да ги потпишеме.
Потполно се согласувам и јас со ова,помина времето кога бркавме успех во ЛШ,со овој буџет што го имаме може само да се насочиме кон домашно првенство,а тука сме приморани да носиме македонски играчи,така да подобро Деки кај нас нека потпише отколку во Битола да го соберат.
Нема да ме чуди и по Пашевски да тргнеме.

Абе нас Тимур ни игра ко домашен играч, само прашање до кога ќе игра на ова ниво и уште колку ќе остане.

Не можам да протолкувам по официјалната изјава на Веспрем, дали тие не му го продолжуваат договорот на Манасков ради повредата или сепак сам си оди.

А ова дебелкото Борко брои ли некој колку пати не отпатува на утакмици? Работи од дома дечкото, ваква опуштеност во друг клуб тешко...

Многу бргу заборавивте на односот на Деки педерот кон публиката , одеднаш стана прифатлив и покрај сите негови провокации и гестикулации додека беше во менталург !!!
Може да , немаме домашни играчи (иако на таа позиција сме покриени со “вечниот” Тимур , ама за педерчето место у Вардар - НЕМА !!!
Или ако не ајде да ги прибереме Номче клемпавиот и Станиќ и Ванчо , што има врска што било порано, да гледаме ние кон иднината ???

mora da sme poagilni i da barame smena na praviloto za stranci. treba so klizaci da im se vleze, da se obvinat za diskriminacija i favoriziranje na domasni igraci bez kvalitet.

rfm zima pari od drzavata neka si napravi tamu akademija i neka ne ja unistuva ligata/klubovite.

Сума сумарум
Да му се е#ат сто мајки на буљашот Мукаетов!
Потези ала Пред кооперација со Горско и посебна салама. Стратешки план лудило, можда само за неговото клупче.
Не дека иаме пари за нешто повеќе во ЛШ, ама и да би имале кој би фрлал пари, а и на кои ракометари...?
Гробар на клупскиот ракомет, посебно на Вардар

Сума сумарум
Да му се е#ат сто мајки на буљашот Мукаетов!
Потези ала Пред кооперација со Горско и посебна салама. Стратешки план лудило, можда само за неговото клупче.
Не дека иаме пари за нешто повеќе во ЛШ, ама и да би имале кој би фрлал пари, а и на кои ракометари...?
Гробар на клупскиот ракомет, посебно на Вардар

mora da se pocne kampanja protiv mukaetov za vreme na ls

mora da se pocne kampanja protiv mukaetov za vreme na ls

Mislam deka vo intervju pred nekoj den ima izjaveno deka e vreme da ja napušti funkcijata pretsedatel na Rfm, a deka ke se posveti na finansiranje i vodenje na Alkaloid. So drugi zborovi ne osakati kao klub so negovite šugavi pravila i sea kidavela. Pičkica.

Mislam deka vo intervju pred nekoj den ima izjaveno deka e vreme da ja napušti funkcijata pretsedatel na Rfm, a deka ke se posveti na finansiranje i vodenje na Alkaloid. So drugi zborovi ne osakati kao klub so negovite šugavi pravila i sea kidavela. Pičkica.

e ako de vreme e da mu pomogneme pobrzo da si odi pa ke se smenat pravilata... rakomet e ova, odma moze da vazat novi pravila, vidi sto pravat samo so prosiruvanje na ligata.

Чекај планираат Суперлигата да ја прошират ? Ако е така морат да се забегани оваа лига и треба побрзо кратење на 10 отколку да се проширува на повеќе така побрзо ќе придонесат за поквалитетни домашни играчи а не со лимитирање на странци.Неможат од Вардар и Пелистер да очекуваат успеси на меѓународен план со ваков пристап се знае Струга,Пролет,Еурофарм П 2,Охрид итн се екипите шо треба да работат на тоа затоа што амбициите нивни се минимални они и да несакаат мора да пружаат шанса на помлади домашни играчи побрзо би вовел правило за 30год + играчи лимит затоа што нема фајде од такви играчи по клубови каква полза од нив за иднината ма Мк ракомет.

Би требало уште малце да е Мукаетов на чело на РФМ, кај и да е ќе го сменат (се очекува од р.к.Бутел тој да дојде)

Го гледам составот на Вардар, тој србинот што потпиша за Киелце не го земаа за до крај на сезонава ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom