Фан клуб - РК Вардар

Овај поголемо педерче и од Толедо испадна

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Јас само се надевам дека ќе успееме да најдеме средства да донесеме друг тип на деснорак бек кој ќе може да покрие и на среден, и кој надежно ќе ги исполнува условите за странци во домашната лига.

Јас само се надевам дека ќе успееме да најдеме средства да донесеме друг тип на деснорак бек кој ќе може да покрие и на среден, и кој надежно ќе ги исполнува условите за странци во домашната лига.
Па ваљда капнало некое евро од Антета па ете шанса да се најде еден поасален лев/среден бек.

Мислам дека ова е добар потег, посебно ако се земе некој подобар и покорисен играч. Беше најавуван како навистина Хансен да ни доаѓа, на крај не добивме ништо, освен 1-2 натпревари на кои беше подобар.
И мене ме мачи истото прашање, нели тој самиот се жалеше дека го оставиле на улица неколку пати претходно, тоа го кажа во неколку наврати, и сега повторно се враќа таму...? Искрено, не знам што да кажам околу ова.

Мислам дека ова е добар потег, посебно ако се земе некој подобар и покорисен играч. Беше најавуван како навистина Хансен да ни доаѓа, на крај не добивме ништо, освен 1-2 натпревари на кои беше подобар.
И мене ме мачи истото прашање, нели тој самиот се жалеше дека го оставиле на улица неколку пати претходно, тоа го кажа во неколку наврати, и сега повторно се враќа таму...? Искрено, не знам што да кажам околу ова.

mene ic ne me maci... slobodno neka si odi. jasno mu e deka u pobrz koncept nema da moze da igra.

Čoekot ne uspea na strana od Dinamo i toa e toa. Igraše najjaki natprevari ama očito ispadna deka ne e toj kalibar. I svitka opaškata i sea se vrakja na proveren teren vo Romanija. Tolku od negovata kojznae kakva kariera.Hansen može da bide samo u vic i u pričite što ke im gi kažue na vnucite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom