- Член од
- 18 декември 2019
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 1.666
Па нели овие го оставиле на улица пред да потпише за Вардар 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ваљда капнало некое евро од Антета па ете шанса да се најде еден поасален лев/среден бек.Јас само се надевам дека ќе успееме да најдеме средства да донесеме друг тип на деснорак бек кој ќе може да покрие и на среден, и кој надежно ќе ги исполнува условите за странци во домашната лига.
Мислам дека ова е добар потег, посебно ако се земе некој подобар и покорисен играч. Беше најавуван како навистина Хансен да ни доаѓа, на крај не добивме ништо, освен 1-2 натпревари на кои беше подобар.
И мене ме мачи истото прашање, нели тој самиот се жалеше дека го оставиле на улица неколку пати претходно, тоа го кажа во неколку наврати, и сега повторно се враќа таму...? Искрено, не знам што да кажам околу ова.
Zalno samo sto bese 6 meseci najplaten ili eden od najdobroplatenite vo Vardar, ke bide zapameten samo po dolgata neizmiena kosa I toa deka 6 meseca zemase Plata nezasluzenaТакво чуство,како и вообште да не бил дел од Вардар))))
Za apoi da gi troshiZalno samo sto bese 6 meseci najplaten ili eden od najdobroplatenite vo Vardar, ke bide zapameten samo po dolgata neizmiena kosa I toa deka 6 meseca zemase Plata nezasluzena![]()
Па нели овие го оставиле на улица пред да потпише за Вардар![]()