Фан клуб - РК Вардар

Толедо беше дефинитивно најпромашениот трансфер у историјата на Вардар. Него ме занима за Јаков Вранковиќ дали е под договор со Динамо Букурешт, или е слободен играч?
Слободен играч е. Го донесоа Хавиер Хумет шпанецон со романски пасош заради новите правила кои им ги наметна федерацијата на негово место и го ослободија Вранковиќ.

Слободен играч е. Го донесоа Хавиер Хумет шпанецон со романски пасош заради новите правила кои им ги наметна федерацијата на негово место и го ослободија Вранковиќ.

Добар е момакот, плус има и искуство. Ме чуди пасивноста на нашиве во врска со него.

Според мене, боље да тргнат по Зеленовиќ, слободен играч, десен бек.
Автоматски споено мислење:

Добар е момакот, плус има и искуство. Ме чуди пасивноста на нашиве во врска со него.
Е, да и овој е топ за нас!

Постои некоја шанса за Зарабец или да не летаме многу?

Сите збориме за бекови, а пикерската позиција е ептен тенка со Столе и Глеб. Глеб е дефанзивец, Столе неможе реално да игра на исто ниво како минатите две години. Очекувам дека управата работи на ова, ама не со младите од Јуниор.

Сите збориме за бекови, а пикерската позиција е ептен тенка со Столе и Глеб. Глеб е дефанзивец, Столе неможе реално да игра на исто ниво како минатите две години. Очекувам дека управата работи на ова, ама не со младите од Јуниор.

Ваљда сметаат на Атанасовски, кој има талент а и физички предиспозиции(207см, 113кг) за пикер

Двајца пикери ни се сосема доволни.
Како што кажа @Боромире можат да играат и некој наш,како трет.
Глеб може да игра и во напад.

Двајца пикери ни се сосема доволни.
Како што кажа @Боромире можат да играат и некој наш,како трет.
Глеб може да игра и во напад.
Јас од Столе годинава не очекувам многу, Глеб е само дефанзивец и за напад е очаен. Не сум сигурен дека сме покриени на оваа позиција.

Јас од Столе годинава не очекувам многу, Глеб е само дефанзивец и за напад е очаен. Не сум сигурен дека сме покриени на оваа позиција.
Оваа сезона имавме 4-ца, ПИКЕРИ ејјјјјјјјјјј......... хахаха

Не би било лошо уште еден пикер да се донесе, со години играме со три во екипа. И стварно вреди тоа. Столе не игра добро одбрана, а и со тек на години покревок станува. Уште еден не би било лошо. Не мора некој класа, некој за 10 мин да изигра.

Не би било лошо уште еден пикер да се донесе, со години играме со три во екипа. И стварно вреди тоа. Столе не игра добро одбрана, а и со тек на години покревок станува. Уште еден не би било лошо. Не мора некој класа, некој за 10 мин да изигра.

Зошто тогаш клубот би ги потпишувал Атанасовски и Гашовски ако не планирал воопшто да ги игра?

Мислам дека ростерот на пикер е комплетен и нема никаква потреба за дополнителен играч.

А и воопшто останува да чекаат некое поголемо име ако излезе ненадејно слободно во текот на летото (пред се на среден, евентуално на десен бек). Не е некоја тајна дека ги пикираат Зарабец и Карачич. Дали ќе успеат да донесат некој од нив, тешко е да се предвиди. Во спротивно мислам тоа е ростерот, толку се парите...

Зошто тогаш клубот би ги потпишувал Атанасовски и Гашовски ако не планирал воопшто да ги игра?
Ги држат за иднина. Оваа сезона тешко дека воопшто ќе играта некоја битна утамица тие двајца. Сакам да ги биде, ама неверувам дека ќе играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom