Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто? Не му се уклапа на Стефчета ?Санталов го ослободиле,мислам дека и нешто платиле Мешков за него.

Шо да искоментираме, мене 3 дена дена ми беше недоступен форумов, не знам за другите. Често се дешава срањето. Иначе дебакл со Санталов, еве сеа со Теле и целата слобода која ќе ја добие ќе се бориме за Ф4Nikoj da go prokomentira debaklov so Santalov pa izgleda i Gadza a?
:/
) Шала на страна ако решиле да го дадат ваљда имаат некоја друга (боља варијанта), пошо не сакам да верувам дека цела сезона ќе се ослониме само на шпарогата и Дисинџер. За Гаџа мислам дека ќе ја биде, иако Јовиќ сере за накакви оштети.На Стефчета Симоне не му се уклапа шо е во идаеална постава во Асобал не па Санталов.Зошто? Не му се уклапа на Стефчета ?
Го отупевте веќе со тој Санталов. Ете ви го Санталов. Со месеци зборевте за него, како Хансен да ни доаѓа, а тој е просечен ракометар и ништо повеќе, слично ниво е на Кукуловски. Уште подобро што не доаѓа. Заштедивме доста парични средства.