Фан клуб - РК Вардар

Ја гледаше некој Киелце-Веспрем? У каква форма се момците на Талант:)?

Водеа во поголемиот дел на утакмицата од 2-4,5 гола освен во првите 10на минути.Душебаев мислам дека заврши 10/13 шут на гол...Веспрем цело време бркаа резултат на крај заврши 34:33.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Киелце е тим без форма незнаеш кога ке те згазат а кога можат да бидат прегазени многу неконстантен тим и кај нив проблем е дефанзивата

За кој ѓавол стартуваше Кокшаров со Криштопанс утакмицава во ситуација кога вчера одигра 60 минути? Фали уште него да го изгубиме за мечот со Келце!

Последно уредено:
За кој ѓавол стартуваше Кокшаров со Криштопанс утакмицава во ситуација кога вчера одигра 90 минути? Фали уште него да го изгубиме за мечот со Келце.
Не знам зошто воопшто го игра и Скубе. Еден здрав централен бек имаме. Ние баравме денес да се игра уткамицава за да има повеќе време да се подготвиме за Киелце. Стави ги младиве, со некоја комбинација, што биде-биде.

Ако Криштопанс не игра со Киелце ќе неможеме ни бековска линија да составиме.
Само Скубе и Дисингер ги имаме,ако не ги броиме младиве.
Тоа е сите знаевме дека ќе дојде ваков период,Атман и Горбок беше очекувано да се повредат кога тогаш,истово и за Диско важи,цела кариера си тераат така во сезона по 2-3 повреди минимум.

Се плашам дека Киелце нема да имаат милост,ако им се укаже прилика ќе ни наплатат и за Талант "Петух" и за свирежите на Алекс...

Каква сезона чоече :D. Дојдовме у ситуација да играме со Тимур на лев а Чупко на десен бек. Па биваше ли и Кристопанс да ни се повреди пред Киелце?! Се надевам дека не е нешо сериозно, пошо без него се бришат и онака минималните шанси за победа.

Зошто толку се потценуваат МАКЕДОНСКИТЕ ракометари во Вардар не ми е јасно ?
Па поголемо потценување нема кога имаш бек на клупа кој има 21 години, а го играш Дибиров на негово место !!!!
Све е ок , ама искрено ова понижување на Македонците во Вардар мора да престане , неможе секој друг да е подобар од нас самите ... и да КИЗИЧ и тоа како требаше цела утакмица да ја брани , да видите вие од стручниот штаб дали можете да се потпрете на него ... ⚫⚫

Последно уредено:
Факинг Мешков пушти млади дa играат, а Кокшаров ги остави Чупиќ и Дибиров 60 минути да скокаат ко мајмуни. Каква неодговорност

Против факинг Војводина ако не ги пуштат младите, па кога? Бруки.

Не беше полна салата, имаше над илјада празни седишта.
i dobro de shto cepidlacite sea .. krivo vi e shto pobeduva ??
Автоматски споено мислење:

Против факинг Војводина ако не ги пуштат младите, па кога? Бруки.
Pa gi pushtija , Kululovski , Kizic , DImitrievski u ushte eden ne mi teknuva kako se vikashe igraa

Ги пуштија 2мин на крај Ќосевски, Кизич и Кукуловски кој доби шанса на крило додека дибиров играше бек.

Зошто толку се потценуваат МАКЕДОНСКИТЕ ракометари во Вардар не ми е јасно ?
Па поголемо потценување нема кога имаш бек на клупа кој има 21 години, а го играш Дибиров на негово место !!!!
Све е ок , ама искрено ова понижување на Македонците во Вардар мора да престане , неможе секој друг да е подобар од нас самите ... и да КИЗИЧ и тоа како требаше цела утакмица да ја брани , да видите вие од стручниот штаб дали можете да се потпрете на него ... ⚫⚫

А во Веспрем што да кажат...?
Автоматски споено мислење:

Не ми е јасно како може Кугис да фати 11 со Војводина, а само 4 со Мешков...
Во Кизиќ изгледа Кокшаров нема доверба. Влезе во игра дури во 28ма минута и тоа кога Кугис се пожали на повреда.

Прибак и Шишкарев скоро цел натпревар се препукаваа. Откако го исклучија Прибак за фаул над Шишкарев, му почнаа кошмарите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom