Фан клуб - РК Вардар

Според мене Калараш, за еден месец почнува лш а столе не ми се верува дека ке биде подготвен за првиве натрпревари, тешко дека ке се потпрат само на младиве пикери.

Тој има 15-годишен син кој тренира на академијата на Ваљадолид и се смета за еден од најперспективните играчи во Шпанија.
http://vardarfans.mk/index.php/rk_vardar/sinot-na-pisonero-trenira-so-pionerite :)

Владава му дала дополнителни 116.000 евра на Вардар.

Ја гледав Хрватска У-19 со Норвешка и сега со Чиле ја гледам. Вардар догодина нека го капариса Џанфранко Прибетиќ. Пикер, 2000 годиште 196цм, само што потпиша летово за Нексе. Нека одигра една година за нив малце да се навикне на СЕХА ракомет и правец Скопје.

Граден е ко карпа, а брз и лесен на нозе мислиш дека лебди по паркетот. Игра напад-одбрана 60 минути без опаѓање. Најдобрар одбрамбен играч е на Хрватска. Каде има дупка он ја закрпува,а покрај него не проаѓа ништо. Во напад се движи одлично, прима топка и има ненормално добра реализација и мека рака. Од одбрана во контра секогаш прв трча. Навистина не можам да видам ниту една слабост во неговата игра. Единствено што загрижува е фактот што носи стегачи на двете колена и можно е да си има некоја мака со нив. Граден е ко тенк, а брз ко крило и не би ме чудело да му страдаат колената.

Ke ima li negde link za mecevite na turnirot u trebinje, ako ima nekade prenos postirajte link tuka..

Последно уредено:
Ебате никој жив ни на офицајна фејс страна на Вардар не одговара дали ќе има стрим или некоја ТВ станица ќе го пренесува натпреварот. Па одговорете бар има нема ебате слепците.
Автоматски споено мислење:

Ипак нишо од преноси... одговорија на фејс страната на Леотар Требинје

Rukometni klub Leotar Od Grada sunca smo obavjesteni da prenosa nece biti

Turnirov go osvoile, ali nikade ne sretnav informacija koj branel. Ima nekade po portalive?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom