Фан клуб - РК Вардар

Кај ке го видиш ко до вчера беше во Перу на Панамерикански игри поќе од очигледно е дека играчот со кој се преговара е бек или евентуално голман читај (Портнер)

Ја претпоставувам дека е лев бек. Мислам дека со голманите е затворена работата, има 3. Единствено логика ми има лев бек, централен некој да биде замена за СЕХА и некој искусен дефанзивец/пикер.

Прво си помислив некоја варијанта Тоскиќ да го вратат. Стар е, може да се земе, да дели некоја минутажа од по 20 мин. После и мене Деревен ми помина, ама некако мислам дека од него се откажаа и немаа доверба во типот.

Ја претпоставувам дека е лев бек. Мислам дека со голманите е затворена работата, има 3. Единствено логика ми има лев бек, централен некој да биде замена за СЕХА и некој искусен дефанзивец/пикер.

Прво си помислив некоја варијанта Тоскиќ да го вратат. Стар е, може да се земе, да дели некоја минутажа од по 20 мин. После и мене Деревен ми помина, ама некако мислам дека од него се откажаа и немаа доверба во типот.
Деревен е добар играч,само повредата го пресече.

Тоскиќ е фамилијарен човек и веќе некако не му е до ракомет.

Абе човекот кажа млад и европски шампион бил.

Како може Тоскич да биде,ни млад е ни европски шампион.
Лангаро не е европски шампион.

Најверојатно е Деревен,пошто членов што пиша дека има засилување знае Руски јазик,претходно зборуваше со Калараш.

Ajde neka se oficijakizira veke rabotava bas me interesira koj ke bide rakometaro....

ГАРАНТ Е ОВОЈ
Михаил Чипурин :lolzz::lolzz:
Чип е во пензија,работи во ракожетна федеррација,и е одговорен за селекција на млади играчи од Московските школи! ))

Калараш има интересно стори на инста :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom