Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Шарен протестирач беСмешно е кога шарен протестирач иакористен за една употреба држи лекции и кажува кој бил заблуден а кој не.ш[DOUBLEPOST=1556723019][/DOUBLEPOST]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шарен протестирач беСмешно е кога шарен протестирач иакористен за една употреба држи лекции и кажува кој бил заблуден а кој не.ш[DOUBLEPOST=1556723019][/DOUBLEPOST]
Шарен протестирач беПали му свеќи на Хари Костов што ја изгура сезонава со донација и не ги гледаше Гедбан на гол и Поповски на пивот против Сегед. Наместо да си веруваш во некои филмови дека Самсоненко свои пари давал во Вардар ама ај.
Викаш НЛБ се плаши? Тогаш оти "спонзорира"?za bilo kakov kredit potrebno e pokritie. neznam sto se palite na toa sto banka mu dala kredit, toa e normalna rabota. samiot fakt deka bila edina banka sto mu dala kredit aludira na toa deka "soleno" e naplaten toj kredit i deka drugi se plasat da pravat biznis so samsonenko posto znaat deka ke bidat reketirani.
Викаш НЛБ се плаши? Тогаш оти "спонзорира"?
Кредит дал а не донација па уште и свеќа да му палам на транзициониот хохштаплер.Свашта.Шарен протестирач беПали му свеќи на Хари Костов што ја изгура сезонава со донација и не ги гледаше Гедбан на гол и Поповски на пивот против Сегед. Наместо да си веруваш во некои филмови дека Самсоненко свои пари давал во Вардар ама ај.
нема сврха, Што и да дал битно ќе ги гледаш ракометарите до крај на мај, лингурите што ги воспеваш испраа што имаа и им чуе за Вардар. Уствари ај и јас со кого се објаснувам.Кредит дал а не донација па уште и свеќа да му палам на транзициониот хохштаплер.Свашта.
Спортски клуб и угостителски објект се совршени за перење пари а овој ги поседува/ше и двете па размислете сеа дали перел или не.
Според една статија од Русија, пишуваше дека хотел Русија (со ресторанот) имал приход од 2 мил евра првата година, а втората 3.5 мил евра, но сепак бил 1 милион во загуба. Со оглед дека целиот комплекс чинел 15 милиони. Плус ете неколку милиони изгубил од првите години на работа на комплексот, плус сам вика дека ефективно губи милиони годишно со ракометот. Се на се овој човек минимум изгубил 20 и кусур милиони. Сака некој да ми каже дека милионер, бизнисмен, не ги направил овие математики пред да инвестира? Или нешто друго е во игра тука. И не се негови парите.Спортски клуб и угостителски објект се совршени за перење пари а овој ги поседува/ше и двете па размислете сеа дали перел или не.
добро шо ме потсети за кладилнициве али не го видов да вложи во здрава храна на примерa pred se toa da ima poseduvase kladilnica i kazino i red drugi raboti... aj sega kazi mi sto ke mu e klub kade moze eve 10 mil godisno preku sila i ugostitelski objekt vo mkd eve uste 3-4 mil da "ispere" koga ima biznisi kade moze tolku dnevno da pere
Нема бизнисмен шо фрла пари безврска тоа ти е како да појш пред џамија и прасиња да продаваш ,особено во ваква држава све е испланирано како ке врви возот со кој луге само беше во комбинација не ни може да е чист, само добро си го пеглаа криминалот веројатно како шо ми стои на профил во локација Македонија,мала земја совршена за голем криминалСпоред една статија од Русија, пишуваше дека хотел Русија (со ресторанот) имал приход од 2 мил евра првата година, а втората 3.5 мил евра, но сепак бил 1 милион во загуба. Со оглед дека целиот комплекс чинел 15 милиони. Плус ете неколку милиони изгубил од првите години на работа на комплексот, плус сам вика дека ефективно губи милиони годишно со ракометот. Се на се овој човек минимум изгубил 20 и кусур милиони. Сака некој да ми каже дека милионер, бизнисмен, не ги направил овие математики пред да инвестира? Или нешто друго е во игра тука. И не се негови парите.
добро шо ме потсети за кладилнициве али не го видов да вложи во здрава храна на пример
Кладилниците ги поседува уште само ги затвори овде причина сигурно има али не сум упознат многу знам дека околу нив имаше некој матни фаци и лопови вклучено и во нивното работење
Шо ке му се фирми по Белизе,Кипар,Гибралтар итн сигурно не од шо летуват таму па да му се најдет
пари таму
Бизнис интереси се тоа све и знаеме по што станаа познати овие држави кај нас
Нема бизнисмен шо фрла пари безврска тоа ти е како да појш пред џамија и прасиња да продаваш ,особено во ваква држава све е испланирано како ке врви возот со кој луге само беше во комбинација не ни може да е чист, само добро си го пеглаа криминалот веројатно како шо ми стои на профил во локација Македонија,мала земја совршена за голем криминал
само шо сеа им дојдоа други коњи на власт па изгледа им ја матат водата и гледаат да се повлечат со време и тивко да нема плачки после
Потполно те подржувамМислам дека дечкиве иако имаат искрени намери немаат некоја идеја како ќе се движи иницијативата.
Дали можда би сакале ние од форумов ако ништо друго да седнеме на пиво и да направиме муабет дали уопште има шанси за фан базата да го помага клубот. Неколку луѓе се знаеме преку форумов, у најлош случај собиранка ќе си направиме![]()