- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Можеше да биде натпреварот и на едните и на другите ама нерешено најзаслужено беше.А на крај додека ние се каравме Загреб доби најмногу од сето ова.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не сум халуцинирал дека сите викаат ВардарМора да се вратиме да навиваме
![]()
Значи не сум халуцинирал дека сите викаат ВардарМора да се вратиме да навиваме
![]()
Металург еби сеееееее.....
Ауууу не ми се верува. Браво, браво.
Голема штета што не победивме денеска. Едноставно ги запревме, само на индивидуални акции даваа голови на тоа педерчето Миркуловски. Мојсо неможеше да мрдне, па цел меч само сакаше да се тепа. Ете им странски судии, доста не дупе овие кретениве што секој ден се на кафе со Минчо по околниве кафичи
Фасцинирам сум од играта во одбрана. Ни на сон не очекував дека ќе дојдеме до бод во салата селокоманда.
Штета голема што два од пеналите на Марковиќ завршија во пречката, и среќа што Станиќ им е ѕвер иначе ќе ги повбедевме. Сеуште се прават аматерски грешки со губење на топката во неосновани контри.
Борко ги здивеТоа мајсторе. Како брзо се менуваат работите
Некогаш мајмуне, сега МАЈСТОРЕ
Петриќ изигра маестрално денес. Со една иста акција ги дупевме цело време.
Што ли ќе беше Филип Лазаров да го имавме во составот
Фасцинантна полусезона на РК Вардар.
Одлично го претставуваат Македонскиот ракомет во СЕХА лигата, и само им ги затворија устите на оние кои постојано крекаа дека Вардар ќе ја посрамотел Македонија во СЕХА лигата (ќе се препознаат на форумов).
Пирати.... резили....
До кога атмосфера во селокоамнда ќе им прави типот што збори на разгласот?![]()
Не многу...Честито, одличен резултат извадивте.
Само малку смалете тензија и не ги навредувајте до толку ракометариве на Металург, ипак у јануари сите ние нив ќе ги бодриме.
Ојлески и Јовчески колку гола дадоја? Не го гледав првото полувреме...
Бев на утакмицата и тоа на 10 метри од Пирати и околу со навивачи на Металург (им седев таму со шалче на Вардар кое го добив денесПирати.... резили....
До кога атмосфера во селокоамнда ќе им прави типот што збори на разгласот?![]()
Фасцинантна полусезона на РК Вардар.
Одлично го претставуваат Македонскиот ракомет во СЕХА лигата, и само им ги затворија устите на оние кои постојано крекаа дека Вардар ќе ја посрамотел Македонија во СЕХА лигата (ќе се препознаат на форумов).
Тоа е својствено за нив, друже. Класични пички, научени на судиските привилегии што ги имаат кај нас. Кога ќе изостане тоа во голема мера како што беше случај вчера, си го покажуваат правото лице.Сакам да го потенцирам овој дел уште еднаш. Вардар немало што да бара во СЕХА,резили биле.
Не само што не ја срамиме Македонија,туку и рамноправно ќе влеземе во евентуален фајнл фор,па во фер борба да си ја кроиме судбината. Паднаа во вода муабетите дека Металург бил за 2-3 класи подобар од Вардар.
Сакам Вујо и Михо да поработат и да најдат еден топ бек шутер зимоска.
Ептен се разочарувам кога ги гледам Наум и Миркулоски како играат нефер,подло и нечисто,и забораваат дека Вардаровите навивачи се исто и навивачи на Македонија. Се фрустрираат што не можат лесно против денеска одличната одбрана на ВАРДАР,па посегаат по тепање,викање по судии и општ хаос на терен и на клупа.
Играјте мушки,а не плачете по судии.