Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Mora da se smeni bekovskata linija u Vardar i ke bide sosema druga prica... Lazarov, Petric i onij Simovic aut, a na nivno mesto da se vratat Pribak, Rade Stojanovic i Aleksandar StojanovicTie trojca plus ova sto se ima sega e dobitna kombinacija
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:58 PM ---
Steta sto Komiti ne navivaat.
Прибак игра во Nantes во Франција и има изјавено дека е завршено за него играње на Балканот. Каков играч имавме. Заедно со Ракчевик таа сезона ги дадовме

Се согласувам дека треба ремонт на надворешната линија,но имам чувство дека Филип останува. ОК ми е да остане,греши многу,но и дава голови, гледам Вујо го игра нонстоп. и башка тој не е најголемиот проблем. На десен бек сме најтенки. Се пореметија плановите кога русинот Аслањан не дојде во заради жена му,па мораше да се крпи со Бели кој е стварно потрошен. Симович,цела кариера во Вардар му е просечна,треба многу подобар човек да имаме десно.
Селекцијата на играчи ни е лоша,и тука Вујо го има големиот дел од вината,кога ги зима ова пензионериве. Треба малку посистематски да се пријде на засилувањата,зошто Михо има финансии да го поддржи тоа,а грев е еден Петриќ да ги зема парите,а да не дава ништо на терен.Да најде Михо озбилни познавачи и да носат играчи од калибарот на Александар стојановиќ,Прибак или Марковиќ од Металург. Таков шутер ни треба.
Мене ми е важно да ги задржиме Стоилов,Ојлески,Јовчевски,Марковски,Собол,Борко па ајде и Марковиќ,Лазаров,Ангеловски на подолг рок за да може да градиме тим постепено,а не како практиката до сега,тотален ремонт на првата постава да се прави. И само релативно млади момци да се зимаат,до 28 години,а не со пензионери да се влечеме
Колку само таленти има во младинците што еве веќе трета сезона ги мачкаат металург