Фан клуб - РК Вардар

http://www.balkan-handball.com/evropa/disciplina-pre-svega-vranjes-precrtao-palmarsona/

Мора да се пратат вакви ситуации и барем да се има обид ама па кој сум ја да им кажувам..

I sto ke mu e takov igrac na EVROPSKIOT SAMPION pogotovo koga ima veke dogovor za narednata sezona so Barsa? Saka doma, ocigledno ima familjarni problemi, neka igra tamu u island za nekoja ekipa i toa e toa...

I sto ke mu e takov igrac na EVROPSKIOT SAMPION pogotovo koga ima veke dogovor za narednata sezona so Barsa? Saka doma, ocigledno ima familjarni problemi, neka igra tamu u island za nekoja ekipa i toa e toa...

Дека има договор за наредна сезона со Барса не знаев а за тоа шо ќе му е играч на Вардар од калибарот на Палмарсон нема ни да се потрудам да одговорам.

Ne nego saka vo barsa uste od ovaa sezona toa e frkata a ima dogovor 1plus1 mislam,isto kako i Obradovic sto saka uste sezonava u wisla plock a ima dogovor i zaradi toa veszprem i metalurg se tegnat...

Палмарсон има активен 3 годишен договор со Веспрем. Му остана да си ја одигра и оваа сезона, но нека биде среќен ако не заврши и со некоја суспензија покрај парична казна.

Јас ако се прашувам никогаш не би сакал карактер ваков во Вардар. Тури му пепел на играч што се става себе си над целиот тим без разлика на неговите квалитети. Да не зборуваме за тоа дека сигурно за испод 350-400 илјади евра годишно не би дошол, а плус се поставува прашањето која е потребата од него покрај Игор, Циндриќ, Јања и Кањељас (како играч кој ја покрива централната позиција)?

Инаку, од разговор со неколку Унгарци животна желба му била да игра за Барселона и плус на девојка му или жена сеедно, воопшто не и се допаѓа Веспрем и сака да живее во Барселона.

Дека има договор за наредна сезона со Барса не знаев а за тоа шо ќе му е играч на Вардар од калибарот на Палмарсон нема ни да се потрудам да одговорам.

Epa ima, pisuvase vo statijata od koja stavi link. ;) Ne se trudi, i bez nego ke bideme pak sampioni :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1500987673][/DOUBLEPOST]
Ne nego saka vo barsa uste od ovaa sezona toa e frkata a ima dogovor 1plus1 mislam,isto kako i Obradovic sto saka uste sezonava u wisla plock a ima dogovor i zaradi toa veszprem i metalurg se tegnat...

Abe super, neka plati barsa i neka siba ili uste podobro neka go suspendiraat nego a ako moze i barsa nekako bi bilo idealno za nas. Kako i da e od strana ke gledame seir.

https://rkvardar.mk/news/vardarci-trgnaa-vo-novata-sezona

Ончев, Ѓорѓески и Поповски во прв тим, а го гледам и Царчев на сликиве како работи со голманите. Препоставувам дека он ќе ја превземе функцијата тренер на голмани по заминувањето на Симиќ.

Da prasam dali nekoj znae za sezonskite karti sto se za RK Vardar sto ke bidat pusteni na 7.8.2017 ke bidat pusteni na TicketPlus stranava ili ke mora da se kupat od bilerata na Jane Sandanski?

Da prasam dali nekoj znae za sezonskite karti sto se za RK Vardar sto ke bidat pusteni na 7.8.2017 ke bidat pusteni na TicketPlus stranava ili ke mora da se kupat od bilerata na Jane Sandanski?
Мора од билетара, ти печатат ваучер и од 4 септември натака ваучерот со ЛК го менуваш за пластична картичка.

иначе сФака част за идејата билетарава да работи до 6, на топлово да се заебава човек, бонус улицата затворена во еден правец, врти околу Аеродром ако немаш друга работа. Стави ја билетарата на пример од 8 до 12 и од 18 до 22 и чао.

Можеш и онлајн преку ticketplus, со тоа што ќе треба да си го замениш ваучерот за картичка нормално.

Позитивна вест е што конечно им текнало од Вардар Јуниор да направат стварно Јуниор и да остават деца да се покажат колку вредат, па макар и губеле убедливо од сите, успехот на овој тим ќе биде право мерило за работата на клубот со младите категории во наредните години.
Како еден од играчите кои би биле интересни да се видат е Стефан Атанасовски (пикер), 17 години, висок 207 цм и прилично габаритен. До лани тренирал баскет, годинава се префрлил на ракомет. Освен физичките предиспозиции не знам ништо друго за него, односно како се покажал лани во втора лига.
Веќе година дена немам никаква информација за Карапалевски кој го дискутиравме на форумов доста, лани требаше да игра во втора лига, сезонава сигурно ќе беше во овој тим, ама го нема на списокот. Не знам дали е повреда во прашање или нешто друго, ако знае некој повеќе нека каже.

Мислам дека Мукаетов нема да ја пропушти приликата да си ја исполни желбата да има сопствен јак клуб. Близок е и со новата влада и со Михајло. Жените ќе ги баталат сигурно...

Мислам дека Мукаетов нема да ја пропушти приликата да си ја исполни желбата да има сопствен јак клуб. Близок е и со новата влада и со Михајло. Жените ќе ги баталат сигурно...
Да се надеваме. Ако не, Михајло е секогаш тука! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom