Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako Vardar i Kielce tepaat se do kraj ke imaat isto poeni.. togash gol razlika odlucuva ili megjuseben duel?
Да не го стават само цреп на државата па да го замрази пола држава по брза постапка.Најверојатно во Франција продолжува Киро,Ст Рафаел,Нант и слично,големи буџети имаат,јаки лиги,амбициозни проекти.
Мене ми е чудно шо Барса не му нудат продолжување на договор?,со оглед дека по Томас,Ривера кои се деца на Барса ,и Раул, тој е звездата која има "најголем"рејтинг во екипата,огромна слобода има од Пасквал,бог и батина.
Или менуваат стратегија и мора да подмладуваат па ќе одат на создавање нова генерација,ете Палмарсон доаѓа,и Доленец ,ова се играчи под 30 години,Раул,Јиха ќе се истиснат кај и да е од тим,сите други се млади ,или пак Пасквал ќе го менуваат,или пак Киро има побарано поголема плата?
Не ми е јасно,навистина,посебно затоа шо и тој е изгорен да игра во Шпанија,нелогичен потег,Киро версус Доленец,ехеее разлика небо и земја.
Ќе видиме како ќе оди,со вакво темпо Киро би играл уште најмалку 2,3 сезони без никаков проблем.
Најверојатно ќе изигра 1,2 сезони во Франција па потоа овде додека има сила,и потоа јасно е,ИЛИ ВО РФМ ДИРЕКТОР,ПРЕТСЕДАТЕЛ или (не дај боже)политичар(роден е за политичар,ќе се тепаат двете партии да го регрутираат)
![]()
Iskreno koj go ebat ako ojt vo Francija vo ekipi ko St,Raphael i Nant.. pa eve koga vekje ako ne go saka tolku Vardar neka odi vo Metalurg i tie imaat dobar proekt, rabota so mladi ke bidi i te kako od korist.. Inache Tomasino od kade informacijava ? Se iznervirav pm..![]()
Значи најголем тренд кај македонците во светот е печалбарството па така и овој , 36 години има и печалбар до крај. Отиде во Нант.
Абе дојди во Вардар да ти ебам , легенда си на нацијата па и ако избоксуваш последни 4 најдобри во Европа уште толку ќе те сакат сите. Али не бе , иљадарките еври се побитни изгледа.![]()