Фан клуб - РК Вардар

Едно полувреме е и сосема доволно, секако и Столе не може да одигра цел натпревар плус Марсениќ кој не е нешто посебно, ама во полабави натпревари би вршел работа, стварно знае буквално преглупо да изигра ама и ние малку и го потценуваме. Само не ми се верува овој да дојде во Вардар...

A за десно крило да не знаеш случајно? :)
За Агинагалде и Чупиќ знам само, дека се пред доаѓање ама вакви работи обично се ставаат пред свршен чин после ЕП/СП :)

За Агинагалде и Чупиќ знам само, дека се пред доаѓање ама вакви работи обично се ставаат пред свршен чин после ЕП/СП :)
За Агинагалде според мене би бил страшен трансфер ако се донеси. Од кога пратам ракомет последниве 9-10 години тој ми е омилен пикер. А за Чупиќ инаку според мене сигурно е работата готовоа кога тој веке зборува за трансфер во Вардар. Сигурно напрзано само ако имаше некоја понуда немаше да дава изјава за тоа.

Филип Кузманоски мора да се донесе,дечкото има 19 години,игра лев бек каде моментално игра само Горбок а он си оди уште малце,а Деревен не верувам дека ќе се опраи за брзо време,има силен шут и сигурен сум дека би прифатил да игра кај нас.Секако би бил добра замена ако земиме некој веќе докажано играчиште на таа позиција.

Поранешниот играч на Металург, кој сега го носи дресот на германскиот клуб Либек, како што тврди „Хендбол планет“, од јуни ќе потпише петгодишен договор со „црвено-црните“:eek::eek:

Море камо среќа да беше Липовина без Марсениќ, Циндриќ и скотов :D

151106-hansen-espen-lie-lms-900.jpg

:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom