- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.871
- Поени од реакции
- 6.578
Hansen? Ako e toj ke sonvime za nego vo Vardar..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hansen? Ako e toj ke sonvime za nego vo Vardar..
На википедија и сам можеш да си напишеш кој каде оди.Па и на Википедија му пишува дека преминал во Вардар...
Мислам дека тешко дека ќе дојде некој надвор од оската Балкан-Русија-Шпанија, а според мене баш тоа е тоа што фали за Ф4 и титула, двајца Скандинавци или Германци(заедно со нивниот пристап).
Dosta be kjutuk eden, pratise sho zborvis "KIRE LAZAROV ISPUKANA PUSHKA" sho ne igra taka vo Barsa? Vo Barsa ima koj da mu napret blok dodeka vo Makedonska reprezentacija sam pret pozicija za shut, cela igra toj ja drzhit i ushte imash madina da go plukas, MRSH BE TAMU.Левиов бек на Белорусија Кулеш изгледа како да има потенцијал ,Вардар би требало да го разледа. Си останувам на ставот дека Столе,Филип и Марсениќ треба да си идат додека од Кире леб нема ,за џабе ќе го донесат испукана пушка е.
Dosta be kjutuk eden, pratise sho zborvis "KIRE LAZAROV ISPUKANA PUSHKA" sho ne igra taka vo Barsa? Vo Barsa ima koj da mu napret blok dodeka vo Makedonska reprezentacija sam pret pozicija za shut, cela igra toj ja drzhit i ushte imash madina da go plukas, MRSH BE TAMU.
A inache Vardar bez Kire ne pret izmeni na desnata bekovska pozicija ? Valjda Maqueda ne se rotira so Dushebaev . Debre Kopljar e podobar od KireСам си правел Кире позиција за шут ? Ти нормален ли си бе,па дланка да стави противнички играч на него одма се укопува во земја. Плус после секој напад мора да го менуваш зошто одбрана за живот не може да си изигра.
А тоа на Вардар посебно му е потребно ,уште еден играч кој после секој напад мора да биде менуван зошто не знае одбрана да игра и мора цел пат да му го исчистиш за да шутира.
Сам си правел Кире позиција за шут ? Ти нормален ли си бе,па дланка да стави противнички играч на него одма се укопува во земја. Плус после секој напад мора да го менуваш зошто одбрана за живот не може да си изигра.
А тоа на Вардар посебно му е потребно ,уште еден играч кој после секој напад мора да биде менуван зошто не знае одбрана да игра и мора цел пат да му го исчистиш за да шутира.
Да де затоа илјада голови во ЛШ, и во секое првенство од светско до сите клубски првенства кај што играл е најдобар стрелец и топ 5 асистенти. Доминира на десен бек последниве 15 години заедно со Наѓи и Ким Андерсон.
Не заебавај со вакви коментари друже, те имам читано пратиш и разбираш ракомет.
Nagy pokraj MaquedaЈас зборам за Кире сега не за пред 5-10 години. Едноставно не ми се допаѓа неговата игра, а па карактерот ич,он тоа што го игра ми е старомоден ракомет. Секој си има право на мислење за мене Кире е играч чие време е поминато. Помеѓу него и Наѓи во Вардар ,Наѓи секој пат би го одбрал.