Фан клуб - РК Вардар

На насловнава страница на Македонски спорт за утре гледам инфо дека Столе ке избегне операција. Има некој повеке инфо/?

ништо го нема
12108169_932257480187599_4690331136163016943_n.jpg

тој сигурно у провод е биден вчера вие на презентација го барате :D

ништо го нема
12108169_932257480187599_4690331136163016943_n.jpg

Мама не го пуштила, има домашно за пишување со тема: "Кај то плукаш не се лиже " плус може ќе дошле злобните Комити и ќе му се дереле :D

Не видов дека сте пишале, Зорман е суспендиран поради црвениот со Барселона, не игра :)

РНЛ кикснале и изгубиле на гости кај Кристијанштад :)

П.С.

Лоша вест за нас е тоа што официјално сезоната за Деревен е завршена.

Еии, нели експертски тим имаа од кај Камчев, што така одеднаш операции на пола тим му требаат? :) Какви превари човече, нека најмат двајца специјалисти за трауматологија од странство и нека живеат овде, и така пари на сешто одат за џабе. Месец дена требаше да увидат операција дека треба.

Брат ми сега се врати од сити мол се сликал и земал автограми од сите. Жал му е само што манасков не бил таму планирал да дојде до него да го праша дали може една слика и овој коа ќе му речел да да му го даде апаратот на деки бој и да му рече добро сликај ме :pos::pos:
11 години има иначе :bravobe:

Да се разбереме ова не му текнало на брат ти :icon_lol::icon_lol:

Па брат му е постар од него :icon_mrgr:
Јас ќе идам кога ќе биде и Деки, на секој потег ќе му свирам :pos:
Како со Татран, станува типот да се премести на друго место да седне ние го свириме, мајка, шајка, сељак, педер, душа продадена, пичко античка :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom