Фан клуб - РК Вардар

Па јас над вас седев. После и во парк се разминавме :pos:. Мислев да ве прашам дали сте вие од кајгана ама ми беше глупо да не се избламирам :ROFLMAO:.

Па јас над вас седев. После и во парк се разминавме :pos:. Мислев да ве прашам дали сте вие од кајгана ама ми беше глупо да не се избламирам :ROFLMAO:.
Мислам дека ми текнува дека забележав некој како седи позади нас и се смее на нашите довикувања и баш помислив да не е некој од кајгана :icon_mrgr: Да се јавиш нареден пат, ќе не познаеш како Анти-Деки екипа :icon_lol:

Мислам дека ми текнува дека забележав некој како седи позади нас и се смее на нашите довикувања и баш помислив да не е некој од кајгана :icon_mrgr: Да се јавиш нареден пат, ќе не познаеш како Анти-Деки екипа :icon_lol:
Ќе се јавам со Татран на 29-ти и така до тогаш сум тука :D. Таман заедно ќе го исвиркуваме :LOL:

Дефинитивно дојде времето да си напрајте една коцка Комити-Кајгана...;)
П.С.
Ги гледав првите 40 ина минути,стримот беше очај,квалитет на сликата на почеток мизерен,од сонцето не се гледаше воопшто страната на Металург,а и нон стоп сецкаше сликата и имаше еден куп репетиции:pos:(или пак мене не ми чини нетот)...
Слаби МРК,многу слаби,очекував дека се подобра екипа,безидејно,плашливо,баш младински изиграа,без идеја,без самодоверба,се распаднаа тотално при првата посериозна предност на Металург...
Барем во одбрана да изиграа подобро...
Ниска екипа биле,јас мислев дека имаат повисоки играчи...
Барем 3-2-1 да изиграа,или пак 5-1 со фластер да се отсечи Божовиќ,или пак 4-2 со отсечување на левиот и десниот бек,сите акции одеа преку нив,ама и Пепи не го бива за тактика,не знам шо мисли Самс,ама стариот беше страшен играч,ама за тренер не го бива,барем не за сериозен тренер....
Во напад на почеток не беа лоши,доста паметно го користеа дефицитиот во висина и одеа со влезови на 6 метри,со широки акции за бековите....
Ама после тоа сами се закопаа во средина..
Не знам кој игра на лев бек,ама исто како да не постоеше,нон стоп топката одеше преку лево крило,од тешки агли,така не се игра...
Плус шо се разбрани голманот на Металург и толку беше....
Очекував барем малку поинтересен меч,ама уште од почеток се распадна МРК,после не се игра....
Металург реално и покрај се,е прејјак за останите суперлигаши,и покрај тоа што губеа на турнирите од екипи како Нексе,сепак нашата супер лига е со многу слаб квалитет(споредено со барем онај просечниот-европски)и ќе се прошетаат до првото место до плеј офот...

@Tomasino кажи бе колку години има Чурлевски. Штета што е толку низок, се гледа дека разбира и дека има талент.

Сезонскава карта можи друг да ја искористи, ако не одам јас?

@Tomasino кажи бе колку години има Чурлевски. Штета што е толку низок, се гледа дека разбира и дека има талент.
23,24 некаде..
Му фалат неколку сантиметри,ама и татко му беше толкав па беше играчиште...
Овај има наследено бааги од стариот,ама го нема тој "удар од зглоб"како Боро,удар од место,и пред се ја нема брзината и убоитоста на Боро..
Во конституцијата се доста различни,доста поширок е во рамената овај,покрупен и со самото ова и побавен,ама талентот го има наследено,не е ни чудо,цела фамилија му се ракометари,покрај татко му и тетка му Билјанда Маневска Чурлевска беше репрезентативка,еден од најјаките средни бекови на времето,играше и во Кометал од негово основање,после дедо му Бранко,беше еден од најјаките леви бекови на Пелистер во неговата историја,исто и баба му беше ракометарка...
Страшно педигре има малиот,штета само шо пропушти доста добри години и можеше да напрај поголема кариера,Пелистер тикварите го запустија детето,едно време прекина да игра,па после пак се врати,па пак во Пелистер,таман да се искали и даде одлична сезона пред две годинитие го испуштија како партал...
Иначе страшно интелегнтен е,добар прецизен удар,пред се дијагонално гу шутира,и страшно добро ги годи аглите,смисол за пас неверојатен,само му фалат добри бекови до него...
И тренер нормално,според мене Пепи не е тренер за млади ракометари,нема педагошка припрема со играчите,премногу небрусен е,суров шо би рекле...:pos:
harko AngelovskiSvak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka -Petar Petrovic Njegos
Like · Одговори · пред 22 минути
Zharko i back,the legend is back....:cuc::cuc::cuc:
Посилен и поетски по-поткован од било кога...:cool:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom