|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Да не бевте тие неколку дечки со едно девојче?Така нешто, повеќе накај Комитскиот дел![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не бевте тие неколку дечки со едно девојче?Така нешто, повеќе накај Комитскиот дел![]()
БевмеДа не бевте тие неколку дечки со едно девојче?![]()
Па јас над вас седев. После и во парк се разминавмеБевме![]()
Мислам дека ми текнува дека забележав некој како седи позади нас и се смее на нашите довикувања и баш помислив да не е некој од кајганаПа јас над вас седев. После и во парк се разминавме. Мислев да ве прашам дали сте вие од кајгана ама ми беше глупо да не се избламирам
.
Ќе се јавам со Татран на 29-ти и така до тогаш сум тукаМислам дека ми текнува дека забележав некој како седи позади нас и се смее на нашите довикувања и баш помислив да не е некој од кајганаДа се јавиш нареден пат, ќе не познаеш како Анти-Деки екипа
![]()
Ти беше плавушата позади?Ќе се јавам со Татран на 29-ти и така до тогаш сум тука. Таман заедно ќе го исвиркуваме
![]()
Тој сумТи беше плавушата позади?![]()
Јас ги почнав овациите за Јовчевски и му кажав на Лино да си плати порезТој сумти?
23,24 некаде..@Tomasino кажи бе колку години има Чурлевски. Штета што е толку низок, се гледа дека разбира и дека има талент.
harko AngelovskiSvak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka -Petar Petrovic Njegos