Фан клуб - РК Вардар

Dobro ke bese malce poveke sens da imaa so terminite, domakini se, mozele denes utakmicata da ja stavat od 18h a ne vo termin koga ima reprezentativen fudbal i kosarka.

Dobro ke bese malce poveke sens da imaa so terminite, domakini se, mozele denes utakmicata da ja stavat od 18h a ne vo termin koga ima reprezentativen fudbal i kosarka.
Чекајте малце другари, утре е ракометот колку што знам :icon_mrgr:

Пак Сабјата свири....[emoji14]os:

Сега бевме побројни негодувачи на играчот со бр 11 Сабјата ни е воџата, но интересното од целава ситуација допрва доаѓа бидејќи Столе влегува како медијатор. На полувреме влезе во конфликт со едни деца кои му довикуваа на играчот со бр. 11.
Поздравете го многу Столе и кажете му нека не глуми Метју Нимиц и да влегува во конфликт со деца сепак е миленик на најверните, а децата беа токму од таа трибина. И нека не довикува од клупа на секое свирење на играчот со бр. 11. нека си гледа на терен што се случува.

Абе така ќе си ја изгубите и почитта од останатите играчи :)

Ги боли к.. останатите играчи за Манасков, и самите знаат што ѓубре е.
Не дека има некој што не го боли кур, се слагам ама верувам дека има доста што не се согласуваат, меѓу кои и „Столе ти си наша икона“.

Тебе братучед да не ти е Манасков бе?
Не ми е али ми мести пички у Привилиџ и ме части водка-џин.

Лапај си лајкови, кур те боли, ко што го боли Манаскоф :D

Не дека има некој што не го боли кур, се слагам ама верувам дека има доста што не се согласуваат, меѓу кои и „Столе ти си наша икона“.

Не ми е али ми мести пички у Привилиџ и ме части водка-џин.

Лапај си лајкови, кур те боли, ко што го боли Манаскоф :D
За лајкови го хејтам јебига :D

Реално кога би се ставил во ситуација некој да ми пцуе другар и ја би го бранел. Го разбирам Столе, ама не сфаќа дека Манаскоф има многу згрешено кај Комити и кај сите Вардарци. Комити не се ни на трибина, а тек тогаш какво пцуење би имало. Затоа ќути си за пола година евентуално една сезона ќе се смират страстите ќе прекине тоа. Вака сам си ризикува да го изгуби тоа што го има стекнато кај сите Вардарци.

За лајкови го хејтам јебига :D

Реално кога би се ставил во ситуација некој да ми пцуе другар и ја би го бранел. Го разбирам Столе, ама не сфаќа дека Манаскоф има многу згрешено кај Комити и кај сите Вардарци. Комити не се ни на трибина, а тек тогаш какво пцуење би имало. Затоа ќути си за пола година евентуално една сезона ќе се смират страстите ќе прекине тоа. Вака сам си ризикува да го изгуби тоа што го има стекнато кај сите Вардарци.
Брат, ја знаеш причината и ставот на Столе за целава ситуација. Лично ти го кажа од негова и перспектива на Манасков. Немам намера да го споделувам, зошто искрено не знам ни дали треба а не е ни мое. Според мене, имаВТЕ право на негодување ама после муабетот (причината) на Столе, не би рекол :)

Дибиров мејд мај деј :D

Се играше 55 минута кога Раул свика тајм аут и Манасков влезе да го замени Тимур. Завршува тајмаутов, а Манасков влага од десната страна. Ама Дибиров уште си седи на терен. Гледа Деки дека нема намера да излезе и оди кај Раул. Раул спизде, почна да вика по Тимур, ама овој не го слушна и си остана на терен. Судијава свирна за напад и си остана Деки на клупа :pos:
Денес имаше уште поголеми негодувања од минатиот пат. Кога шутираше пенали имаше свирежи до небо :D Столе ептен се налути, на полувреме дојде под нашата трибина и почна да им вика на 30-тината души што седеа таму. Покажуваше нешто демек дали биле нормални, имале ли малку памет во главата. Искрено не му ја знам причината, али секако не му ја сметам за легитимна, ако не вклучува извинување од Деки во нејзе :D

Денес ептен лабава игра, иако победата не беше под прашање во ниеден момент, сепак не смее да се допушти таква ноншалантност. Овојпат Штербик немаше свој ден, топка не фати. Иако рекоа дека ќе вежбале одбрана 6-0, ништо од тоа. Игравме 5-1, со тоа што најистурени беа Деки, Дибиров или Брумен. Манасков беше очобол денес, проѕирен во одбрана, тотално бескорисен. Само еден погодок имаше од позиционен напад. Дибиров кога влезе може едно 4-5 напади по ред им крадеше топки и направивме серија од 5-0. Имаше и он неколку лоши додавања, и два циркузантски пенали. Од пенали имавме скор 2/7 ако не се лажам. Еден погоди Манасков и еден Душебаев. Душебаев беше невидлив до 50-та минута после се разигра. Во слаба форма е. Лацковиќ одигра скоро цел меч, играше постојано во одбрана, а имаше доста минути и во нападот. Марсениќ беше добар во моментите кога правевме разлика, а на крај мислам дека 4-5 играчи завршија со по 4 погодоци. Брумен дрво, Шишкарев не е убедлив воопшто, ќе си имаме големи проблеми на десна крилна позиција во нападот. Не воодушевивме со играта, имаме неколку одлично изработени акции до пикер, а се друго беше по контри или на сила од бековска позиција. Во одбрана топло-ладно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom