Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Раул е одличен тренер,добар тактичар,коректно си ја брка работата,би требало оваа сезона да е негова,зошто за разлика од минатите сезони кога чкрипеше екипата и немаше многу можност за ротација на некои позиции, сега му донесоа играчи на сите позиции...Што мислиш ти како експерт дали Раул е доволно поткован да го донесит Вардар со оваа екипа до Ф4 а и до финалето?
Не смеат тебе да ти кажат дека си антички и да одјебеш од темаваЈесда делува како препотентно копиле, ама оние што му свиркаат и глумат „лутина“ се делуваат како уште поголеми црепови.
Остајте го на раат, млад и глуп бил, понесен од ривалитетот на Металург со Вардар. До сега ја има научено лекцијата.
И стварно бе, ситуација: дава гол за победа во клучна утакмица - пак ќе му свиркате и нема да се радувате? Ма не ме јебете, вие сте тие што одите против тимот и ја ескалирате ситуацијата.
Јас му свирев и ќе му свирам, па макар и се извинил и молел за прошка.Јесда делува како препотентно копиле, ама оние што му свиркаат и глумат „лутина“ се делуваат како уште поголеми црепови.
Остајте го на раат, млад и глуп бил, понесен од ривалитетот на Металург со Вардар. До сега ја има научено лекцијата.
И стварно бе, ситуација: дава гол за победа во клучна утакмица - пак ќе му свиркате и нема да се радувате? Ма не ме јебете, вие сте тие што одите против тимот и ја ескалирате ситуацијата.
Нема што да бара во Вардар додека не се извини јавно, јас си стојам на тој став. Да каже грешев што ви покажував кур и славев голови на Сељолург со гестикулации кон васЧленовите на тимот го прават тимот, не знам што глумите непопустливи за џабе...![]()
Раул е одличен тренер,добар тактичар,коректно си ја брка работата,би требало оваа сезона да е негова,зошто за разлика од минатите сезони кога чкрипеше екипата и немаше многу можност за ротација на некои позиции, сега му донесоа играчи на сите позиции...
Вардар сезонава го има најсилниот тим во историјата,покриени се на сите позиции максимално,пред се со млади играчи,желни за докажување,плус неколку искусни играчи со големо искуство во ЛШ,би требало сезонава Вардар да е барем за класа подобар од лани...
Шансите за Ф4 се реални,само да не налетаат на Барса,Веспрем и Псж кои на прв поглед делуваат најсилно,со другите можат да се носат и дома и гости....
Сепак долга е сезоната,има време да се видат екипите со шо располагаат...
Како имаше парола една:“Играчи и управи доаѓаат и си одат, остануваме ние и клубот“Членовите на тимот го прават тимот, не знам што глумите непопустливи за џабе...![]()
Немаше потреба да форсираат на пријателски мечеви и на СЕХА лига со слаби екипи...Све е ок само само невидов некоја новина кога играа со играч повеќе и би сакал да го видам брзиот центар на Вардар што го практикуваа едно време Исланската репрез.,плус многу екипи не знаат дека брзиот центар можат да го изведат 1,5 метро од точката лево или десно.