Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали ќе има и оригинал дресови,трнерки?Фан шопот најверојатно ќе го отворат на 25 или 26ти овој месец.![]()
дали ќе има и оригинал дресови,трнерки?
што овој,работи ли и за Макфакс во слободно време,нели треба да има некој одговорен што ќе дава инфо за фан шопот.Иначе многу убава работа ако има и оригинал производи,што е многу ретко за некој наш спортски клубДибиров на инстаграм имаше пишано дека оригинал хумел дресови ќе се продаваат во новиот фан шоп.
мене па баш ме радува што играчите не се дигнати и можеш да ги прашаш нешто и да добиеш одговор. Се' ви пречи...што овој,работи ли и за Макфакс во слободно време,нели треба да има некој одговорен што ќе дава инфо за фан шопот.Иначе многу убава работа ако има и оригинал производи,што е многу ретко за некој наш спортски клуб
Јас се мсиалм дека нема да ја пројдеме групата.Во врска со групата во ЛШ што ја имаме, интересна работа е што до сега ниту еден тим нема пораз во домашните лигашки натпревари што ги игра. Рајн Некар 5 од 5 во Бундеслигата. Ќе биде крвава изедначена борба за првите места во групата.
Сабја од грешниот профил си пишал. Друг пат провери од кај си се логирал пред да постираш.Јас се мсиалм дека нема да ја пројдеме групата.![]()
Ајде кладба дека нема да ја пројдеме групата.Сабја од грешниот профил си пишал. Друг пат провери од кај си се логирал пред да постираш.![]()
У стилот на Сабја кажи со точно колку освоени бода и гол разлика тоа ќе се деси?Ајде кладба дека нема да ја пројдеме групата.
Јас се мсиалм дека нема да ја пројдеме групата.![]()